به گزارش ایرنا، مهرالله رخشانیمهر روز چهارشنبه در جریان سفر یکروزه خود به شمال استان اردبیل و بازدید از فضاهای آموزشی سه شهرستان بیلهسوار، اصلاندوز و پارسآباد مغان گفت: با تخصیص این منابع از اردیبهشت ماه سال آینده سازمان نوسازی مدارس نیز نسبت به تامین تبلت دانشآموزی و توزیع آن در مناطق محروم اقدام خواهد کرد.
وی با اشاره به پیشبینی نشدن مبلغی در اعتبارات سال جاری برای تامین و خرید تبلت و یا گوشی دانشآموزی در بودجه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: امیدواریم در سال جدید با تامین نیازها، وضعیت آموزش مجازی در کشور بهبود یابد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین اضافه کرد: با این حال هم اکنون برای تامین تبلت دانشآموزی در مناطق محروم، طرح هدایت با همراهی بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و کمیته امداد امام خمینی(ره) در مرحله اجراست.
وی در ادامه با انتقاد از راکد ماندن برخی پروژههای مربوط به اماکن آموزشی در کشور بیان کرد: از سالهای گذشته استخر و سالنهای ورزشی با تامین منابع استانی در سطح کشور شروع شده که همچنان برخی از این پروژهها نیمه تمام به حال خود رها شده است.
رخشانیمهر افزود: باید این پروژهها از محل منابع استانی تکمیل و به بهرهبرداری برسد چرا که سازمان نوسازی مدارس ردیف اعتباری در این حوزه ندارد.
وی همچنین با اشاره به برنامهریزی برای آغاز احداث مدارس جدید و بازسازی و تکمیل پروژههای نیمه تمام استان اردبیل گفت: جای خوشحالی است که در شهرستانهای پارسآباد، بیلهسوار و اصلاندوز تمام بخاریهای نفتی و حتی گازی جمعآوری شده و مدارس این شهرستانها به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدهاند.
به گزارش ایرنا، در جریان سفر یک روزه معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به شمال استان اردبیل، نشستی با حضور عباس جهانگیرزاده نماینده پارسآباد، بیلهسوار و اصلاندوز در مجلس شورای اسلامی و مدیران محلی و استانی برگزار شده و تصمیمات لازم برای احداث پروژههای جدید آموزشی در این منطقه و توزیع ۲۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای خرید تجهیزات مورد نیاز هنرستانهای شمال استان اردبیل اتخاذ شد.
بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش، ۲۵۰ هزار دانشآموز استان اردبیل از ۱۵ شهریور ماه راهی کلاس درس شده و در حال طی سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹ در سه هزار و ۴۰۰ واحد آموزشی هستند.
متوسط سرانه فضای آموزشی استان اردبیل ۵.۷۶ متر مربع و متوسط سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۱۸ مترمربع گزارش شده و شواهد نشان میدهد که سرانه آموزشی این استان ۵۸/۰ متر مربع نسبت به متوسط سرانه کشوری بیشتر است.
با این حال استاندارد سرانه فضای آموزشی ۸.۳۹ مترمربع تعریف شده و با این شاخص، استان اردبیل ۲.۶۳ مترمربع از سرانه استاندارد فاصله دارد.