علی بحیرایی در گفتوگو با ایسنا، افزود: هدف از ارائه این خدمت، ارتقاء وضعیت تغذیه مادران تحت حمایت بوده و رویکرد اصلی این نهاد، آموزش شیوههای ارتقاء کیفیت مراقبت از مادران باردار، شناسایی زودهنگام مادران مبتلابه سوءتغذیه و اجرای موفق طرح توزیع سبد غذایی سالم و کامل است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد همدان ادامه داد: مادران باردار از ابتدای ماه چهارم بارداری تا ۲۴ ماه پس از زایمان، مشمول بهرهمندی از مزایای این طرح خواهند شد تا بدین ترتیب، دوره بارداری و شیردهی موفقی را سپری کنند.
بحیرایی درباره بخشی از محتویات سبد غذایی مادران باردار و شیرده گفت: سبد غذایی شامل برنج، ماکارونی، عدس، پنیر، مرغ، خرما، روغن، نخود، لوبیا، بلغور جو، تن ماهی، سویا، عسل و حلواارده است که ماهانه بین مادران باردار توزیع میشود.
وی درباره اجرای طرح همسفره با رویکرد تلاش در جهت رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال مطرح کرد: این طرح بهمنظور تأمین حداقل نیاز غذایی کودکان نیازمند که سرپرستان آنها توانایی مالی کافی را ندارند، اجراشده است.
بحیرایی با اشاره به اینکه سوءتغذیه این کودکان در صورت بیتوجهی میتواند در آینده بیماریها و ناهنجاریهای زیادی در پی داشته باشد، گفت: برای تأمین مواد خوراکی مورد نیاز هر کودک، حساب بانکی ویژهای افتتاحشده که سقف برداشت ماهیانه سرپرست خانواده برای هر کودک، معادل تهیه یک سبد غذایی است که تنها برای خرید اقلامی که مصرف آنها برای کودک مفید و ضروری است، امکان خرید وجود خواهد داشت تا از این طریق مواد ضروری موردنیاز رشد کودکان با نظارت این نهاد تأمین شود.
انتهای پیام