محمد اله داد اول بهمن ماه در نشست با صنایع برای گذر از پیک زمستان ۹۹، با بیان اینکه ۷۰ درصد مصرف برق استان مرکزی مربوط به بخش صنایع است، افزود: از صنایع درخواست می شود با اعمال مدیریت مصرف انرژی، این شرکت را در ارائه تامین برق پایدار یاری کنند و توصیه می شود تا رفع محدودیت، یک روز در هفته را تعطیل کنند تا در برنامه اضطراری روزانه قرار نگیرند.
وی اضافه کرد: عبور از پیک مصرف برق زمستان جاری از موضوعات بسیار مهم صنعت برق است. تامین انرژی برق صنایع، نخستین گام برای کمک به رونق تولید و جهش اقتصادی کشور است و عبور موفقیتآمیز از زمستان امسال، نیازمند همراهی مردم و مسئولان است.
اله داد با بیان اینکه انرژی ارزان قیمت موجب گسترش و فعال شدن صنایع بسیاری در استان شده است، افزود: عدم دریافت هزینه تمام شده انرژی موجب عدم رشد متوازن صنعت و زیرساخت ها شده است.
وی همسوسازی و تعامل متقابل صنایع و شرکتهای توزیع برق، شناسایی منابع انرژی و برنامهریزی برای استفاده بهتر از این منابع را از فرصتهای مهم برای توسعه صنعت برق دانست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به تنوع خدمات اپلیکیشن برق من گفت: صنایع می توانند از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان شامل ثبت خاموشی، برنامه های خاموشی، رفع خطر از تاسیسات مخاطرهآمیز، اعلام مشکل روشنایی معابر، رفع مشکل ولتاژ شبکه برق، ثبت خسارت وارده به شبکه، ثبت سرقت برق و ... که همه این خدمات نیازی به تماس تلفنی یا مراجعه حضوری ندارد، با نصب اپلیکیشن برق من برخوردار شوند.
وی بیان کرد: تغییر رفتار مصرفی مشترکان برای تعدیل مصرف برق، روشهای کاربردی و فرصتهای اصلاح الگوی مصرف در زمینههای روشنایی، سیستمهای گرمایشی و مصارف جمعی مشترکان از جمله راهکارهای اساسی در زمینه کاهش مصرف انرژی است.
به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرعامل خانه صنعت استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی پایتخت صنعتی کشور است، گفت: در سال جهش تولید و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، صنایع استان بدون توقف به فعالیت کاری مشغول هستند.
مردانی ضمن اشاره به همراهی صنایع عظیم استان با صنعت برق جهت گذر از پیک زمستان ۹۹، گفت: اطلاع رسانی مدیریت بار اضطراری از سوی شرکت توزیع برق نقش مهمی در برنامه ریزی کاری صنایع دارد.
انتهای پیام