قدردانی از ۱۸ چهره شاخص و مسئولیت پذیر اجتماعی کشور

صدا و سیما دوشنبه 03 مرداد 1401 - 21:21
پنجمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی با معرفی ۱۸ چهره شاخص و فعال حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، صنعتی، محیط زیستی و جهادی در دانشگاه تهران پایان یافت.

قدردانی از ۱۸ چهره شاخص و مسئولیت پذیر اجتماعی کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در پنجمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی از آقای محمد حسین آریا فرهنگی بازنشسته و پدر بلوط ایران ، آقای طیبی مدیر گروه جهادی شهید میر طیبی ، آقای کمره ای چهره شاخص حوزه فنی و مهندسی ، دکتر منیژه یونسی چهره شاخص در حوزه خیرین و واقفین به همراه 14 گروه صنعتی و اجتماعی دیگر در دانشگاه تهران تجلیل شد.
این همایش هدفش فرهنگ سازی و الگو سازی افراد مسئولیت پذیر اجتماعی برای دیگر افراد جامعه بود.

 رئیس دانشگاه تهران با اشاره به شعار محوری دانشگاه تهران مبنی بر «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی»، گفت: موضوع مسئولیت پذیری اجتماعی امروز به عنوان یک تعهد اخلاقی برای همه سازمانها تبدیل شده است.

دکتر سید محمد مقیمی، بالاترین سطح مسئولیت پذیری اجتماعی را مسئولیت پذیری اجتماعی ارادی ذکر کرد و افزود: آنچه که دانشگاه تهران را به سمت مسئولیت پذیری اجتماعی هدایت می کند چیزی جز باورهای عمیق سازمانی و همچنین تامین منافع ذی نفعان نیست. دانشگاه تهران تلاش می کند در قالب یک نگاه هنجاری به مسئله مسئولیت اجتماعی ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: تلاشمان در دانشگاه تهران این است که خود را در برابر مسائل جامعه پاسخگو بدانیم.

 وزیر آموزش‌وپرورش در این همایش  با اشاره به ماموریت‌های دانشگاه‌های آموزش‌محور، پژوهش‌محور و کارآفرین، گفت: نسل چهارم موسسات آموزشی که مسئولیت اجتماعی ایفا می‌کنند، علاوه بر اینکه فرد را آموزش می‌دهند تا پژوهش را به ظهور برساند، حاصل آن را برای کمک به دیگران به کار می‌گیرند و در واقع سواد چند بعدی تولید می‌کنند.

یوسف نوری تاکید کرد: انسان‌ها زمانی قانع می‌شوند که به دیگران نفع برسانند و زمانی به سرمایه‌های اجتماعی تبدیل می‌شوند که از لایه فن و تکنیک عبور کنند و به لایه ایفای مسئولیت اجتماعی رسیده باشند.

وزیر آموزش‌وپرورش به آمار مدرسه‌سازی در کشور از سال ۱۳۷۷ تا به حال اشاره کرد و اظهار داشت: از این زمان که خیرین مدرسه‌ساز کار را شروع کردند، قریب ۳۰ درصد مدارس را از اول ساختند و الان به این آمار رسیده‌اند که از هر دو مدرسه، یک مدرسه را خیرین می‌سازند؛ لذا از همین جا دست همه خیرین را می‌بوسیم.

دکتر نوری در پایان افزود : ‌شعار دولت «مردمی‌سازی» است و قطعا خیرین بیشترین نقش را در مردمی‌سازی دارند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.