به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در جلسه اعضای هسته مرکزی و راهاندازی کلینیک و انجمن تخصصی حقوقی با اشاره به گسترش کلینیکها و انجمنهای حقوقی اظهار داشت: استان مرکزی بیست و هفتمین استانی است که کلینیک و انجمن حقوقی در آن راهاندازی میشود و این اقدام دیر انجام شد، نیاز بود تا این کار سریعتر انجام شود و باید این کلینیکها و انجمنهای حقوقی در سراسر استان مرکزی گسترش پیدا کنند.
وی افزود: در استان فعالیتهای حقوقی، حمایتی و مشاورهای به صورت پراکنده رقم خورده اما افتتاح کلینیک و انجمن حقوقی سبب شد تا این فعالیتها به صورت منظم و متمرکز انجام شود و در این راستا باید از توانمندیها و ظرفیتهای سازمان بهزیستی و کانون وکلا استفاده کرد.
نباید از مناطق حاشیه شهرها برای ارائه خدمات حقوقی و مشاورهای غافل شد
محسن خیرمند، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به شناسایی آسیبها گفت: با همکاری آموزش و پرورش استان در شهرستان اراک و محلات همه آسیبهایی که متوجه دانشآموزان و مدارس بوده است شناسایی و طبقهبندی شده و در هر برههای که نیازمند ورود معاونت اجتماعی دادگستری و موضوعات مشاورهای بوده است ورود کردهایم.
وی افزود: نباید از مناطق حاشیه شهرها برای ارائه خدمات حقوقی و مشاورهای غافل شد زیرا تربیت کاری مستمر و پیوسته است و با همکاری و ارائه ظرفیتهای تهران میتوانیم کار را با شتاب بیشتری جلو ببریم.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: در استان آموزش معلمان مقطع ابتدایی و مربیان مهد کودکها شروع شده و با افزایش همدلی و همکاری میتوان آینده روشنی به ارمغان آورد.
خیرمند خاطرنشان کرد: 5 جرم نخست از 10 جرم استان مرکزی مربوط به حوزه خشونت است، خشونت علیه کودکان دغدغه ما بوده و از میان آسیبهای شناسایی شده در استان مرکزی 15 حوزه آسیب مشخص شده که حداقل 5 مورد به طور مستقیم مربوط به کودکان است و انجمنها و کلینیکهای حقوقی باید از کودکان حمایت کنند.
انتهای پیام/712/س