به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر اللهوردی ارجمند روز یکشنبه اظهار داشت: صاحبان ایده با هدف تقویت صنعت و ارایه خدمات مبتنی بر حل مسائل در حوزه سلامت می توانند به این مرکز رشد بپیوندند و به ارتقای سلامت جامعه کمک کنند.
وی ضمن تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت های لازم برای مرکز رشد این دانشکده، ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این مرکز بستر مناسبی برای تحقق شعار امسال و تکلیف مقام معظم رهبری در حوزه محصولات و خدمات دانش بنیان در این دانشکده ایجاد شود.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده نیز بیان کرد: مراکز رشد فناوری سلامت با هدف حمایت و توسعه ایده های فناورانه با رویکرد تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و بسترسازی جهت توسعه فناوریهای حوزه سلامت ایجاد می شود.
به گفته دکتر علی احسانی با راه اندازی این مراکز و حمایت از کارآفرینان، بستر مناسب برای عملیاتی شدن ایدههای نوین و دستاوردهای تحقیقاتی آنها ایجاد می شود تا بتوانند دانش و یافتههای علمی خود را به محصول و به کسب و کار تجاری تبدیل کنند یا نتایج حاصل از تحقیقات خود را در حل مسائل و ارایه خدمات با کیفیت بکار گیرند.
به گزارش ایرنا پیش از نیز مرکز رشد در دانشگاه دولتی مراغه و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان راه اندازی شده بود.
پیش از این نبود مرکز رشد فناوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه موجب شده بود تا برخی از طرح های فناورانه همچون جلیقه هوشمند احیای قلب در مرکز رشد دانشگاه دولتی این شهرستان با سایر مراکز رشد ثبت شود.