طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

باشگاه خبرنگاران جمعه 03 بهمن 1399 - 12:04
در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنیم.

مواد لازم:

▪ مرغ متوسط یک عدد
▪ لپه یک فنجان سرخالی
▪ پیاز متوسط یک عدد
▪ مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
▪آب گوجه فرنگی یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی ۵ عدد
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

 طرز تهیه:
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید.
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

منبع:ایران بانو

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.