به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد دهنوی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری گلستان، با بیان اینکه از اسفند سال ۱۳۹۸ و به سبب شیوع کرونا تردد کامیونهای حامل کالا از مرز اینچه برون به ترکمنستان متوقف شده بود،
افزود : مرز زمینی «اینچهبرون» گلستان با ترکمنستان بعد از ۳۰ ماه وقفه و مسدود بودن به روی کامیون های حامل کالا بازگشایی شد و تردد کامیون ها از سر گرفته شد .
وی در ادامه به بومی ساز سند تحول دولت سیزدهم بر مبنای ظرفیت ها و پتانسیل های استان پرداخت و اظهار داشت: ۱۰۰ چرخش تحولآفرین برای توسعه گلستان تنظیم شده است.
وی گفت: مطالبه گری و تحول آفرینی به یک رویکرد جدید در دولت سیزدهم تبدیل شده است و بر مبنای این سیاست گلستانی ها با اتکا به توان خود و با عزمی جزم به دنبال حل مشکلات و دغدغه های خود هستند.
دهنوی گفت: مدیران از این رویکرد دولت به خوبی استفاده کرده اند و بدون هیچ انتظاری از سایرین ، برای رفع موانع و توسعه منطقه وارد میدان عمل شده اند .
وی ادامه داد: نجات خلیج گرگان یکی از موضوع های مهم مطالبه گری مسوولان ارشد استان در سطح ملی است.
دهنوی ، اجرایی شدن کریدور شمال - جنوب را یکی دیگر از مطالبه گری مسوولان ارشد استان دانست و گفت: تنها راه نجات این استان از بن بست توسعه ، اجرایی شدن کریدور شمال به جنوب بوده که در دولت سیزدهم به آن پرداخته و اکنون ۲ سرمایه گذار برای آن از کشورهای چین و قزاقستان اعلام آمادگی کرده اند.
معاون اقتصادی استاندار گلستان افزود: در بخش توسعه اقتصادی استان یکی از موضوعات مهم افزایش روحیه مشارکتپذیری مردم در پروژههای اقتصادی است اما برخی تجربههای تلخ مانند پتروشیمی، مایه ناامیدی مردم شد. در حوزه زیرساختی هم پروژههای متعددی مانند آشوراده، راهآهن گرگان-مشهد، سرمایهگذاری عمانیها در ساحل بندرگز وجود دارد که بلاتکلیف است.