روش کنسرو کردن رب گوجه خانگی / نگهداری تا یک سال بیرون از یخچال

اقتصاد آنلاین یکشنبه 30 مرداد 1401 - 22:44
روش نگهداری رب گوجه خانگی تا یک سال بیرون از یخچال. به گزارش اقتصاد آنلاین، بهترین روش نگهداری رب گوجه به مدت طولانی، کنسرو کردن است با این روش خیلی راحت خارج از یخچال به مدت یکسال رب گوجه خانگی را نگهداری کنید. بعد از پخت کامل رب بگذارید تا کامل خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه‌های کاملا خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. دقت کنید که درب شیشه‌ها باید فلزی باشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بهترین روش نگهداری رب گوجه به مدت طولانی، کنسرو کردن است با این روش خیلی راحت خارج از یخچال به مدت یکسال رب گوجه خانگی را نگهداری کنید.

روش نگهداری رب گوجه به مدت طولانی

بعد از پخت کامل رب بگذارید تا کامل خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه‌های کاملا خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. دقت کنید که درب شیشه‌ها باید فلزی باشد.

سپس آنها را داخل قابلمه ای کنار یکدیگر بچینید، شیشه‌ها نباید خیلی بهم بچسبند زیرا در این صورت هنگام جوشیدن در اثر گرما خواهند شکست.

سپس قابلمه را به ارتفاع دوسوم شیشه‌ها آب کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید، اگر حرارت زیاد باشد باعث شکستن شیشه ها خواهد شد.

بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه بدید شیشه‌ها داخل آب درحال جوش بمانند. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید شیشه‌ها داخل  آب بمانند تا خنک شوند. حالا شیشه‌های شما کنسرو شدن و براحتی قابل نگهداری خارج از یخچال هستند.

برای اطمینان بیشتر می توانید بعد از خنک شدن شیشه‌ها را تست کنید. اگر درب آنها به راحتی باز نشد یعنی مراحل را به درستی طی کردید.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.