از پذیرش ۹۰ نفر در گرمخانه همدان تا همسایه‌های شاکی

خبرگزاری ایسنا شنبه 04 بهمن 1399 - 12:41
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به پذیرش ۹۰ نفر در گرمخانه همدان طی شب های سرد گفت: متأسفانه همسایه ها شکایت و نامه نگاری کرده اند و می گویند افرادی که به گرمخانه می آیند محل را ناامن کرده اند و شرایط نرمالی ندارند.
از پذیرش ۹۰ نفر در گرمخانه همدان تا همسایه‌های شاکی

مرتضی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه گرمخانه توسط شهرداری برای آقایان ایجاد شده و برای بانوان نیز بهزیستی متولی امر است، اظهار کرد: گرمخانه آقایان دارای ۷۰ تخت و گرمخانه خانم ها بین هشت تا ۱۰ تخت دارد.

وی با بیان اینکه طی شب های سرد ۹۰ نفر در گرمخانه همدان پذیرش شدند که محیط گرمخانه برای حضورشان کافی بود البته برخی کف‌خواب بودند، مطرح کرد: در تابستان از ساعت ۱۹ پذیرش در گرمخانه انجام می شود اما در فصل زمستان پذیرش به صورت شبانه روزی و همراه با سه وعده غذایی است.

رضایی با بیان اینکه برخی افراد در طول روز به انجام اموری چون جمع آوری ضایعات اشتغال دارند، تصریح کرد: افراد پذیرش شده در گرمخانه از اقشار مختلفی چون کارتن خواب ها، بی خانمان ها، معتادان و فراری ها هستند.

وی با بیان اینکه معتادان را به صورت داوطلبانه برای ترک اعتیاد به کمپ معرفی می کنیم چراکه اگر اجباری در کار باشد دیگر به گرمخانه برنمی گردند، خاطرنشان کرد: هفته گذشته برای معاینه افراد حاضر در گرمخانه پزشک آوردیم به طوریکه ۱۵ نفر بیمار بودند که برایشان دارو تجویز شد و با کمک شهرداری داروها خریداری و به بیماران داده شد.

رضایی با اشاره به ایکه افراد در هنگام ورود به گرمخانه تب سنجی و ضدعفونی و بینشان ماسک توزیع شده و به استحمام اجباری ملزم می شوند، ادامه داد: حدود یک سالی که از شیوع کرونا می گذرد فقط یک مورد مشکوک خفیف داشتیم که قرنطینه و درمان شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در بدو ورود به افراد مراجعه کننده به گرمخانه لباس های جدیدی می دهیم و لباس های خودشان را در کمد نگهداری می کنند تا زمان خروج از گرمخانه مجدداً به تن کنند.

وی تعداد سرویس های بهداشتی شامل حمام و دستشویی را ۵-۶ مورد دانست که جوابگوی نیازشان است و یادآور شد: اخیراً حدود ۷۰۰ میلیون تومان برای گرمخانه هزینه شده که شامل رنگ آمیزی تخت ها، سرامیک کف ها، نصب سیستم گرمایشی و تعمیر سرویس های بهداشتی بوده است.

مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به دو طبقه بودن گرمخانه همدان اظهار کرد: معمولاً اسکان در طبقه اول انجام می گیرد و اگر پذیرش بیش از ظرفیت باشد، در طبقه دوم پتو درنظر گرفته شده تا کف خوابی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه پنج نفر از مسئولان شهرداری به عنوان کادر ثابت گرمخانه هستند و سه یا چهار نفر از مراجعه کنندگان به صورت داوطلبانه در این مرکز کار می کنند، اعلام کرد: اورژانس اجتماعی در گشت زنی ها خود افراد کارتن خواب را جمع آوری کرده و به گرمخانه می آروند و اگر مردم در صورت مشاهده موردی با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند این گشت در محل مورد نظر حاضر می شود. چند مورد دختر و پسر فراری داشتیم که یا به خانه هایشان بردیم و یا در گرمخانه های زنانه و مردانه اسکانشان دادیم و بقیه افراد پذیرش شده نیز سن بالا دارند.

رضایی نارضایتی همسایه ها از وجود گرمخانه در منطقه میدان باباطاهر اشاره کرد و گفت: متأسفانه همسایه ها شکایت و نامه نگاری کرده اند و می گویند افرادی که به گرمخانه می آیند محل را ناامن کرده اند و شرایط نرمالی ندارند. به آنها گفتیم جای بهتری نداریم و فاقد وقت و هزینه انتقال به خارج از شهر هستیم و این مرکز چون در مرکز شهر قرار دارد، برای رفت و آمد بهتر است بنابراین از همسایه های مرکز می خواهیم همکاری لازم را داشته باشند و به این موضوع به عنوان معضل اجتماعی نگاه کنند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.