به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسن نوروزی عصر امروز در شورای برنامهریزی و توسعه فارس با بیان اینکه سهم این استان از تهاتر بدهی مالیاتی و بانکی پیمانکاران 334 میلیارد تومان است اظهار داشت: هنوز اوراق خزانه برای 225 میلیارد تومان از این رقم صادر نشده است.
وی گفت: از این اعتبار 334میلیارد تومانی، 220میلیارد تومان برای تهاتر بدهی مالیاتی و 114میلیارد تومان برای تهاتر بدهی بانکی در نظر گرفته شده که تا کنون تنها برای 109 میلیارد تومان آن ورقه خزانه صادر شده و صدور این اوراق برای مابقی سهم فارس، نیازمند پیگیری دستگاههای اجرایی مرتبط است.
نورزوی با اشاره به توقف تصفیه بدهی شهرداریها از طریق تهاتر گفت: به نظر میرسد دولت تمایلی به آنکه خودش را به خاطر شهرداریها با بانکها طرف کند ندارد چون ممکن است همه بدهیهای شهرداریها به بانک برای پروژههای عمرانی نباشد.
وی با اشاره به نامه خزانهدار کل کشور به رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس این نامه زمان جذب اعتبارات عمرانی تا یکم اسفند ماه و اعتبارات هزینهای کشور تا بیستم اسفند تعیین شده وگرنه اعتبارات جذب نشده ظرف 10روز بعد از موعد مقرر باید به خزانه بازگردد.
نوروزی گفت: گرچه رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، پیگیر افزایش مهلت جذب بودجه هستند اما پیشنهاد میشود مدیران دستگاههای اجرایی، بنا را بر مهلت اعلام شده از سوی خزانهداری کشور گذاشته و برای جذب هرچه سریعتر بودجه تلاش کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی فارس با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده بین سازمان امور مالیاتی و سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بر اساس این تفاهم نامه، مقرر شد 3300میلیارد تومان از محل تحقق درآمدهای مصوب مالیاتی به استانها برگردد که تاکنون 1100میلیارد تومان آن به استانها ابلاغ شده است، از این رقم 66 میلیارد تومان معادل 5 درصد اعتبار ابلاغی به استان فارس رسید که عمدتا صرف پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال 98 و مانده مرخصی بازنشستگان سال 97 شد.
477 میلیارد تومان اسناد خزانه در فارس جذب شد
بابک دائی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس با بیان اینکه در تبصره 12 قانون بودجه 1103 میلیارد تومان به فارس تخصیص یافته که تاکنون 43 درصد آن یعنی 477 میلیارد تومان جذب شده و 626 میلیارد تومان جذب نشده است، اظهار داشت: بیشترین اعتبار مربوط به آب منطقهای با 425 میلیارد تومان و دانشگاه علوم پزشکی با 249 میلیارد تومان است که آب منطقهای تاکنون 57 درصد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز 67 درصد جذب داشته است.
وی در گزارشی در مورد بند د تبصره 12 که در بحث مولدسازی و فروش اموال دولتی است گفت: 14 هزار و 523 فقره ملک دولتی فارس در سامانه سادا ثبت شده است و تاکنون 156 فقره ملک مازاد به ارزش بیش از 709 میلیارد تومان در کارگروه استانی بررسی و 106 ملک به ارزش 656 میلیارد تومان به وزارت اقتصاد ارسال شده است.
دائی افزود: از 106 طرح ارسال شده 47 فقره ملک به ارزش 395 میلیارد تومان نهایی شده و فروش برخی از آنها آگهی شده است.
837 کارگاه آسیبدیده از کرونا هنوز احیا نشده است
سهراب مختاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با بیان اینکه اقدامات انجام شده فارس در 3 بخش حوزه اشتغال در روزهای اخیر مورد تقدیر وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است، اظهار داشت: فارس در معرفی تسهیلات حوزه اشتغال روستایی و عشایری رتبه اول کشور و در تسهیلات پرداختی با 457 میلیارد تومان رتبه سوم را کسب کرد.
وی اظهار داشت: در حوزه طرحهای ملی اشتغالزایی شامل مشوقهای بیمهای فارس با 1958 قرارداد، در طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی با 5 هزار و 838 قرارداد و در حوزه تشکیل روستا تعاون با 373 فقره در سطح کشور رتبه اول را به دست آورد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه فارس در حوزه صیانت از اشتغال کارگران نیز رتبه برتر کشور به دست آورد، گفت: 489 میلیارد تومان اعتبار به 29 هزار و 721 کارگاه آسیب دیده از کرونا پرداخت شد و در حوزه پرداخت تسهیلات کرونا سهیمه فارس 700 میلیارد تومان است که باید بانکها در پرداخت تسهیلات باقیمانده تلاش بیشتری کنند.
مختاری افزود: در حوزه فرهنگ و رسانه، ورزش و جوانان و گردشگری نیز هنوز فرصت ثبتنام برای استفاده از تسهیلات کرونا وجود دارد.
وی با بیان اینکه در بهمن ماه سال گذشته 754 هزار و 557 بیمه شده اصلی در استان فارس داشتیم که در پی شیوع کرونا بخش زیادی از این افراد بیکار شدند، گفت: در تیرماه 99 تعداد بیمهشدگان این استان به 742 هزار و 746 نفر رسید و امروز با وجود اینکه هنوز 837 کارگاه در فارس احیا نشده آمار بیمهشدگان اصلی با یک درصد رشد به 767 هزار نفر رسیده است.
انتهای پیام/422/ش