۸ نکته طلایی برای دم کردن قهوه ترک + فیلم

اقتصاد آنلاین یکشنبه 13 شهریور 1401 - 20:16
برای دم کردن قهوه ترک به نکات زیر توجه کنید. به گزارش اقتصاد آنلاین، برای داشتن قهوه ترک خوب باید ۸ نکته را رعایت کنید؛ از آب سرد برای دم آوری استفاده کنید. 

به گزارش اقتصاد آنلاین، برای داشتن قهوه ترک خوب باید ۸ نکته را رعایت کنید؛

از آب سرد برای دم آوری استفاده کنید. 

میتوانید یک تکه یخ کوچیک در زمان دم آوری به قهوه اضافه کنید.

در زمان دم آوری یک حبه قند یا شکر اضافه کنید .

شعله گاز ملایم باشد.

از جذوه مسی با دهنه باریک تر و سایز کوچیک استفاده کنید.

 قهوه ترک باید تازه آسیاب و تازه رست و همانند آرد نرم باشد.

 به ازای هر فنجون ۴۰ تا ۸۰ میلی لیتر از دوتا قاشق مربا خوری قهوه استفاده کنید .

زمانی که قهوه اندازه یه سکه جمع شد، دم کشیده است، می توانید شعله را خاموش کنید.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.