هر ساله هفته های پایانی تابستان نارنگیهای خوش آب رنگی وارد بازار میشوند که ظاهری جذاب، اما طعمی نه چندان دلچسب دارند. اقتصادآنلاین - سپیده قاسمی؛ هر ساله هفته های پایانی تابستان نارنگیهای خوش آب رنگی وارد بازار میشوند که ظاهری جذاب، اما طعمی نه چندان دلچسب دارند. این نارنگیها گران نوبرانه در واقع میوه های نارسی هستند که به زور مواد مضر و سمی رنگ و لعاب گرفتهاند.
اقتصادآنلاین - سپیده قاسمی؛ هر ساله هفته های پایانی تابستان نارنگیهای خوش آب رنگی وارد بازار میشوند که ظاهری جذاب، اما طعمی نه چندان دلچسب دارند.
این نارنگیها گران نوبرانه در واقع میوه های نارسی هستند که به زور مواد مضر و سمی رنگ و لعاب گرفتهاند.
این موضوع توسط کارشناسان جهاد کشاورزی نیز تائید شده است. به گفته آنها برای رنگ دادن به میوه های نارس از مواد غیراستاندارد و شیمیای مضر استفاده میشود.
تدوین: محسن احمدیان
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.