از روغن زیتون می توانید برای پختن غذا، چاشنی سالاد یا درست کردن نان استفاده کنید. به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغنهای غنی از چربیهای غیراشباع که حاوی چربیهای سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند. روغن زیتون حاوی یکی از پروتئینهایی است که میتواند از تجمع پلاکتهای خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند. باید توجه داشت که میزان این نوع پروتئین به طور چشمگیری افزایش مییابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی اگر سرشار از چربیهای غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال کاهش خطر سکته قلبی میشود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغنهای غنی از چربیهای غیراشباع که حاوی چربیهای سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
روغن زیتون حاوی یکی از پروتئینهایی است که میتواند از تجمع پلاکتهای خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند. باید توجه داشت که میزان این نوع پروتئین به طور چشمگیری افزایش مییابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی اگر سرشار از چربیهای غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال کاهش خطر سکته قلبی میشود.
محققان همچنین دریافتند که این نوع پروتئین در شب موثرتر است و به همین دلیل رژیم غذایی که فواید روغن زیتون را در نظر میگیرد و کیفیت خواب خوب را به افراد ارائه میدهد. شایان ذکر است که این روغن همچنین از سکته مغزی نیز جلوگیری میکند.
منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.