تفاله لیموترش چاشنی فوق العاده ای برای انواع غذاست. به گزارش اقتصاد آنلاین، آب لیموها را بگیرد و چند هویج پوست کنده را تا 24 ساعت داخل آن قرار دهید و سپس از صافی رد کنید. حتما هویج را دربیارید تا تلخی ابلیمو گرفته شود. تفاله های لیمو را داخل ظرف بگذارید تا خشک شود، سپس آسیاب کنید و داخل خورشت و خوراک، ماکارانی و انواع سوپ ها بریزید.
به گزارش اقتصاد آنلاین، آب لیموها را بگیرد و چند هویج پوست کنده را تا 24 ساعت داخل آن قرار دهید و سپس از صافی رد کنید. حتما هویج را دربیارید تا تلخی ابلیمو گرفته شود.
تفاله های لیمو را داخل ظرف بگذارید تا خشک شود، سپس آسیاب کنید و داخل خورشت و خوراک، ماکارانی و انواع سوپ ها بریزید.
مقداری تفاله لیمو را با آبلیمو درون شیشه قرار دهید و برای درست کردن شربت از آن استفاده کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.