تعلل در اجرای پروژه‌های آموزشی کردستان بیانگر ضعف است

خبرگزاری تسنیم یکشنبه 20 شهریور 1401 - 16:34
استاندار کردستان از عدم آماده‌سازی و اجرای طرح‌های آموزشی در زمان مقرر انتقاد کرد و افزود: اینکه پروژه‌ای بعد از بازگشایی مدارس یا اواخر مهر به بهره‌برداری برسد، اصلاً قابل قبول نیست، این نماد ناتوانی در مدیریت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا ظهر امروز در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان که با محوریت آماده کردن مدارس برای پذیرایی از 286هزار دانش‌آموز در سال‌تحصیلی جدید در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد، ضمن تأکید بر فراهم کردن محیطی امن و آرام ویژه دانش‌آموزان اظهار داشت: نباید امور مدارس در دقیقه 90 انجام داد.

وی از عدم آماده‌سازی و اجرای طرح‌های آموزشی در زمان مقرر انتقاد کرد و افزود: اینکه پروژه‌ای بعد از بازگشایی مدارس یا اواخر مهر به بهره‌برداری برسد، اصلاً قابل قبول نیست، این نماد ناتوانی در مدیریت است.

استاندار کردستان با بیان اینکه از یک طرف نگران ناتوانی در جذب و برگشت اعتبارات و از سوی دیگر عدم اجرای پروژه‌ها هستیم تصریح کرد: پیمانکار قول داد و اگر مشکلی پیش نیاید که نمی‌شود حرف، مدرسه‌ای همچون نایسر سنندج که دو بار از آن بازدید کرده‌ام، باید دهه فجر افتتاح می‌شد، نه الان که اعلام می‌کنید، تجهیز می‌شود!

وی تعلل در اجرای پروژه‌های آموزشی را یک ضعف محرز دانست و از مدیران آموزش و پرورش خواست ضمن تلاش برای برطرف کردن این ضعف‌ها، تمام تلاش و برنامه‌ریزی خود را برای آماده کردن فضا‌های آموزشی به‌کار گیرند.

زارعی‌کوشا با انتقاد از عدم آمادگی برای آغاز سال‌تحصیلی عنوان کرد: جلسه شورای آموزش و پرورش هر ماه یکبار باید به صورت کابردی برگزار و کمبودها جبران شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به زمین‌های آموزش پرورش اشاره و اذعان کرد: بسیاری از لکه‌ها و فضا‌های آموزشی در استان هنوز بلاتکلیف رها شده و اعتبارات آن‌ها برگشت داده می‌شود که باید معاونت عمرانی استانداری به این حوزه ورود کرده و این وضعیت را تعیین تکلیف کند.

استاندار کردستان به مشکل ترافیک در ایام بازگشایی مدارس اشاره کرد و یادآور شد: برای حل این معضل باید راهکار‌های جدید و کاربردی تدوین شود.

کمبود کلاس درس در استان کردستان

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه از کمبود فضای آموزشی در شهرستان‌های استان خبر داد و اظهار کرد: در شهرهای سنندج، سقز، بانه و دیواندره با مشکل جدی کمبود کلاس درس مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 12 هزار و 536 کلاس درس آماده میزبانی از دانش‌آموزان کردستانی در سال‌تحصیلی جدید است، گفت: این تعداد کلاس پاسخگوی جمعیت دانش‌آموزی استان را نمی‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خواستار تعیین تکلیف اراضی با کاربری آموزشی و ساخت هرچه سریع‌تر مدارس در نقاط دارای مشکل استان شد و افزود: در شهرک پنج آذر سنندج با 12 هزار جمعیت و 12 لکه آموزشی، حتی یک مدرسه هم وجود ندارد.

ناظمی‌جلال با تاکید بر اینکه پروژه‌های جدید آموزشی در سطح استان طراحی و اجرایی شود، عنوان کرد: در صورت موافقت با طرح‌های جدید و رفع معارض و تعیین تکلیف اراضی، تا سه سال آینده می‌توانیم در شهرستان‌های دارای مشکل، مدرسه بسازیم.

انتهای پیام/481/ن

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.