معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اردکان گفت: مساله اشتغال جوانان شهرستان نیازمند برنامه ریزی بلند مدت و توجه ویژه است
به گزارش ایرنا ، رقیه کرمانیان در سومین نشست ستاد امور جوانان شهرستان با موضوع اشتغال با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به اشتغال این قشر در برنامه گام دوم انقلاب افزود: از اهداف تشکیل این ستاد ، بررسی و رفع مشکلات آنهاست.
وی اضافه کرد: نه تنها مسوولان دستگاه های اجرایی در خصوص اشتغال جوانان برنامه ریزی کنند بلکه موضوع اشتغال کار فرهنگی است که از خانواده آغاز شود.
معاون فرمانداری اردکان با بیان اینکه خانواده ها می توانند فرهنگ کار را در بین جوانان گسترش دهند تصریح کرد: وظیفه دیگر ستاد این است که آموزش و آگاهی ، در بین جوانان را گسترش دهد.
کرمانیان اظهارکرد : دستگاه هایی که متولی اشتغال و نهادهای که در شهرستان فعال است باید هماهنگ باشد .
وی یادآور شد: مدیران صنایع نیازها را اطلاع رسانی کنند تا جوانان ضمن مهارت آموزی با اصول کار آشنا شوند.
معاون سیاسی فرمانداری اردکان با بیان اینکه بیشترین تعداد بیکاران شهرستان مربوط به بانوان تحصیل کرده است ادامه داد : برخی معلولان توانمند با تحصیلات عالی نیز با مشکل بیکاری روبروند که جذب آنها باید در اولویت قرار گیزد .
همچنین رییس اداره تعاون ، کارو رفاه اجتماعی اردکان با بیان اینکه برای هر کاری باید برنامه و چشم اندازی درنظر گرفت تصریح کرد: یکی از معضلاتی که مسوولان مراکز آموزش عالی با آن روبروند، نداشتن برنامه مدون برای تعیین مسیری که جوانان به اهداف زندگی آینده شان برسند، است .
محمد فتاحی افزود: اگر واحدهای صنعتی و تولیدی ، مراکز و اداره ها اعلام نیاز سنجی و مراکز آموزش عالی طبق آن برنامه ریزی کند، بسیاری از مشکلات رفع می شود .
وی گفت: هرچند در اردکان با مشکل بیکاری روبرو نیستم ، اما تعدادی از جوانان در کاری که در آن مهارت ، تخصص و علاقه ندارند مشغول فعالیت هستند و مدیران اردکان باید چشم انداز ۱۰ ساله تهیه کنند، تا جوانان نیز برای آینده شغلی شان مشاوره و هدایت شوند .
رییس اداره تعاون اردکان اظهار کرد: سرمایه داران و تسهیل گران می توانند به کارآفرینان و هنرجویان صنایع دستی و بافندگان فرش تسهیلات ارایه و سرمایه گذاری و بازاریابی برای فروش تولیدات خانگی را فراهم کنند تا اشتغال پایدار و سودمند برای افراد ایجاد شود .
حسین بناپور رییس مرکز فنی و حرفه ای امام علی(ع) اردکان نیز افزود: امسال با وجود شیوع ویروس کرونا هزار و ۱۷۱ نفر ، ۱۸۹ هزار و ۲۴۶ نفر ساعت آموزش دیدند و ۳۰ نفر آنها جذب بازار کار شدند .
همچنین وحیده نیکزاد رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران اردکان با بیان اینکه گروه های هدف آموزشی شامل شاغلان ، زنان خانه دار ، دانشجویان ، دانش آموزان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، تصریح کرد: به منظور ارتقای سطح مهارت آنها به درخواست صنایع ، دوره های آموزشی مورد نیاز برگزار شده است .
وی گفت: امسال ۳۱۰ نفر در ۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت آموزش و مهارت های لازم را فراگرفتند.
وی ادامه داد: ۲ نفر از مهارت آموزان رشته های قنادی و طراحی و دوخت به مرحله کشوری المپیاد ملی مهارت هم راه یافته اند .
شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
یزد
مربی تیم دوچرخه سواری پلیمر تفت گفت: یونس دانشنیا و سید محمد کاظم هاشمیان ۲ بازیکن این باشگاه به اردوی آمادگی تیم ملی جوانان دعوت شدند.
محمد جواد حفظی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار یرنا افزود: این اردو از هفتم بهمنماه جاری به مدت ۱۰ روز با حضور ۱۰ بازیکن در سبزوار برگزار میشود.
وی ادامه داد: اردو زیر نظر کادرفنی با رعایت نکات بهداشتی و انجام آزمایش کرونا برای آمادگی حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۱ میلادی پیگیری میشود.
این مسوول با اشاره به اینکه مکان برگزاری رقابتهای آسیایی متعاقبا بر اساس شرایط بهداشنی اعلام میشود به اهمیت حضور ورزشکاران یزد در این رقابتها تاکید کرد.
حفظی تصریح کرد: مهرداد صفرزاده سرمربی، فرید دهدشتی کمک مربی و حسین داودیان سرپرست تیم ملی دوچرخه سواری جوانان هستند..
یزد ۴۸ هیأت ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار زیر پوشش بیمه دارد و رشته دوچرخه سواری در بیشتر شهرستانهای استان یزد فعال است.