به گزارش خبرگزاری فارس ازتربت حیدریه، شهرستا ن تربت حیدریه به عنوان دروازه جنوبی ورود به مشهدالرضا همه ساله درایام پایانی ماه صفر میزبان زائرانی است که مسیر عشق را با پای تاول زده و بدنی خسته طی میکنند تا به پابوسی امام رئوف علی ابن موسی الرضا علیه اسلام برسند.
حسین رضایی سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) در گفت و گو با خبرنگار فارس در تربت حیدریه اظهار کرد: درسال جاری 108 کاروان از استان های گلستان، مازنداران، قائن و... وارد شهر مقدس مشهد می شوند که امسال هرک اروان نسبت به دو سال گذشته 25 درصد افزایش داشتهاند.
وی بیان کرد: در سال جاری 20 موکب در تربت حیدریه مستقر هستند که ظرفیت ایستگاههای صلواتی و اسکان شبانه در محدوده تربت حیدریه کلا ده هزار نفر است.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) افزود: تعداد زائران پیاده از مسیر تربت حیدریه به مشهد حدود 600 هزار نفر است.
رضایی عنوان کرد: در سال جاری 343 ایستگاه صلواتی در کارخانه آسفالت، روستای کامه ، جاده حسنآباد، روستای اسدآباد ، ذائقه مهمات ارتش، امامزاده علوی، حوض سرخ ، رباط سنگ، رباط سفید و حشمتآباد خدمترسانی میکنند.
وی گفت : پیشبینی میشود نسبت به دوسال گذشته 25 درصد افزایش زائر داشته باشیم که به همین منظور 22 واحد خدمترسانی جمعیت خدمتگزار به زائران پیاده و 20 هزار نیروی خدمتگزار در ایستگاههای صلواتی، جادهای و محلهای اسکان در مشهد به زائران خدمترسانی میکنند.
ورود 60 کاوران پیاده به تربت حیدریه
علی اکبر کی رئیس ستاد خدمات سفر تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: ستاد خدمات سفر این شهرستان با ۱۰ کمیته تخصصی و همراهی دستگاههای اجرایی، آماده اسکان و پذیرائی از زائران حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است و برخی از این دستگاهها تا پایان دهه آخر صفر در حالت آماده باش به سر میبرند.
وی افزود: تاکنون بیش از 7 هزار زائر پیاده در قالب 60 کاروان از شهرستانهای خواف، کاشمر، رشتخوار و بجستان وارد تربتحیدریه شده اند تا پس از استراحت به مشهدالرضا (ع) مشرف شوند.
رئیس ستاد خدمات سفر تربت حیدریه با اشاره به برپایی ایستگاههای استقبال در جادههای تربتحیدریه - مشهد اظهار کرد: ورودی تربت حیدریه در محدوده روستای حوض سرخ، آستان مقدس احمدالرضا (ع)، میدان آزادگان، بوستان شهید خاکسار، دهستان منظر، مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) جنب کارخانه کاشی، پلیس راه شهید شیردل کامه، شهر رباط سنگ و روستاهای اسدآباد و حشمت آباد به عنوان ایستگاههای بین راهی به زائران خدمات اسکان و پذیرایی ارائه میکنند.
خدماتی دهی 4 بیمارستان و 10 درمانگاه شبانه روزی
حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: همزمان با دهه آخر ماه صفر و افزایش تردد زائران و کاروان های پیاده، درحال حاضر 4 بیمارستان ، 10 درمانگاه شبانه روزی ، 11 مرکز خدمات جامع سلامت ، 20 پایگاه اورژانس جاده ای و شهری و40 کارشناس بهداشت و محیط و مبارزه با بیماری ها در قالب تیم های واکنش سریع که وظیفه نظارت بر سلامت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اپیدمی احتمالی را دارند، دراین ایام به زایران و مجاورین ارائه خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی در حوزه سلا مت زائران پیاده در دهه پایانی صفر صورت گرفته است افزود: مراکز بهداشتی و درمانی در طول مسیر جاده ای مواصلاتی در شهرستان های تربت حیدریه ، زاوه ومه ولات و بخش های تابعه فعال هستند.
وی از زائران خواست هرگونه مشکلات بهداشتی، درمانی و دارویی را از طریق تماس تلفنی به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.
انتهای پیام/