چاشنی جایگزین پیاز برای غذا / عطر و طعمی بی نظیر بساز

اقتصاد آنلاین چهارشنبه 30 شهریور 1401 - 10:59
روش ساخت چاشنی جایگزین پیاز برای غذا. به گزارش اقتصادآنلاین، سفیدی های ته پیازچه را بزنید و قسمت سبز را به چند تیکه تقسیم کنید و پس از شست و شو در آفتاب پهن کنید تا خشک شود. سپس آنها را در غذاساز ریخته و آسیاب کنید.

به گزارش اقتصادآنلاین، سفیدی های ته پیازچه را بزنید و قسمت سبز را به چند تیکه تقسیم کنید و پس از شست و شو در آفتاب پهن کنید تا خشک شود.

سپس آنها را در غذاساز ریخته و آسیاب کنید.

از پودر پیازچه در انواع کوکوها، کتلت، کباب تابه ای، کوفته و خورشت استفاده کنید.

این پودر عطر قورمه سبزی را  محشر می‌کند. در سس  و سالاد هم از این چاشنی استفاده کنید.

 

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.