روش ساخت چاشنی جایگزین پیاز برای غذا. به گزارش اقتصادآنلاین، سفیدی های ته پیازچه را بزنید و قسمت سبز را به چند تیکه تقسیم کنید و پس از شست و شو در آفتاب پهن کنید تا خشک شود. سپس آنها را در غذاساز ریخته و آسیاب کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، سفیدی های ته پیازچه را بزنید و قسمت سبز را به چند تیکه تقسیم کنید و پس از شست و شو در آفتاب پهن کنید تا خشک شود.
سپس آنها را در غذاساز ریخته و آسیاب کنید.
از پودر پیازچه در انواع کوکوها، کتلت، کباب تابه ای، کوفته و خورشت استفاده کنید.
این پودر عطر قورمه سبزی را محشر میکند. در سس و سالاد هم از این چاشنی استفاده کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.