چند ترفند عالی برای پخت بهتر برنج ایرانی و خارجی. به گزارش اقتصاد آنلاین، برای عطربرنج موقع دم کردن به آن گلاب اضافه کنید. برای اینکه برنج قد بکشید پیش از آب کش کردن چند قطعه یخ به آن اضافه کنید. اگر برنج شما ته کشید روی آن پیاز یا نان بگذارید تا بوی نامطبوع سوختگی را جذب خود کند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، برای عطربرنج موقع دم کردن به آن گلاب اضافه کنید.
برای اینکه برنج قد بکشید پیش از آب کش کردن چند قطعه یخ به آن اضافه کنید. اگر برنج شما ته کشید روی آن پیاز یا نان بگذارید تا بوی نامطبوع سوختگی را جذب خود کند.
برای اینکه برنج سفید شود هنگام جوشیدن آبلیمو یا ماست اضافه کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.