افتتاح شتاب دهنده کارمانا در دانشگاه امیرکبیر

صدا و سیما دوشنبه 06 بهمن 1399 - 11:42
مراسم افتتاح شعبه دوم فضای کار اشتراکی شتاب دهنده کارمانا در مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
افتتاح شتاب دهنده کارمانا در دانشگاه امیرکبیربه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ آقای دکتر علی نیک بخت مدیر فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: دانشگاه‌ها باید همکاری ویژه‌ای را با کسب‌وکار‌های نوپا انجام دهند.
وی افزود: امیدواریم در نتیجه همکاری مشترکی که با زیست بوم نوآوری استارت زده شده؛ پهنه فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر روز به روز گسترش بیشتری پیدا کند.
وی ادامه داد: اینکه یک مجموعه خصوصی در دل یک بخش دولتی قرار بگیرد نویدبخش همکاری قدرتمندی است و هر دو سمت از مزایای یکدیگر بهره مند می‌شوند.
آقای نیک بخت گفت: در دنیای امروزی یک دانشجو باید از زمانی که وارد دانشگاه می‌شود با کسب و کار هم آشنا باشد. 
او ادامه داد: ادبیات کسب و کار و تجارت ادبیات متفاوتی نسبت به مفاهیم آکادمیک است. ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر سعی داریم شرکت‌های دانش بنیان و مخترعین را با اعضای هیات علمی و دانشکده‌ها زیر یک سقف جمع کنیم.
او با اشاره به قراردادی که با رایان ونچرز مبنی بر ایجاد شعبه دوم کارمانا در این فضای آموزشی بسته شده اظهار امیدواری کرد که در نهایت خروجی خوبی از دانشگاه شکل بگیرد.
به گفته نیکبخت هم اکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه برج فناوری قرار گرفته است که در آن تیم‌های نوپای زیادی مشغول فعالیت هستند. 
وی گفت: مجموعه اقدامات این تیم‌ها باعث شد تا در نوروز ۹۹، حداقل ۳ میلیون سفر درون شهری از بین برود و نیازش برای مردم حس نشود.
 
برنامه‌های مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق برای حمایت از تیم‌های استارتاپی
 
آقای دکتر ایمان شریفی، مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حمایت‌هایی که از ایده‌های نوآورانه و استارتاپی دانشجویان در این مرکز می‌شود گفت: ظرفیت‌های مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تجربه کارمانا و تیم توسعه‌دهنده آن در دو سال گذشته، دو ظرفیت بالقوه برای امید داشتن به موفقیت این فضای کار اشتراکی تازه‌تاسیس است و تلاش خواهیم کرد تیم‌های آینده‌داری در این مرکز مستقر و با هدایت درست و اصولی به فضای نوآوری کشور تزریق شوند.
او با اشاره به فعالیت‌های مرکز نوآوری تخصصی مهندسی برق در توسعه فضای نوآوری مرتبط با این رشته و صنعت تاکید کرد: تیم‌هایی که از بطن دانشکده و دانشگاه و با تمرکز بر اولویت‌های این مرکز شکل بگیرند شانس بیشتری برای استفاده از امکانات و ظرفیت‌های فضای کار اشتراکی کارمانا در دانشگاه امیرکبیر خواهند داشت اگرچه این مرکز از تیم‌ها و ایده‌های مختلف که مستعد رشد و موفقیت هستند حمایت خواهد کرد.
 
آقای حمیدرضا هنرکار، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری رایان ونچرز گفت: ما فقط به یک فضای کار اشتراکی فکر نمی‌کنیم و روی تیم‌های حاضر در کارمانا در صورت خوب بودن تیم و ایده‌شان سرمایه‌گذاری می‌کنیم و در واقع امکان سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کنیم. همچنین شتابدهی و منتورینگ تیم‌ها را خواهیم داشت تا در راهشان موفق‌تر ظاهر شوند. در نهایت کلاس‌های آموزشی متعددی نیز برای تیم‌ها برگزار می‌کنیم که همه زمینه‌ها را شامل می‌شود و برای ادامه راهشان کاربردی خواهد بود.»
هر تیمی با هر ایده‌ای که داشته باشد می‌تواند در وبسایت کارمانا ثبت نام کند تا بعد از مصاحبه وارد این مجموعه شود و محدودیت خاصی وجود ندارد.»
آقای هنرکار درباره برنامه‌های آینده کارمانا هم گفت: افتتاح این شعبه شروع راه توسعه کارماناست و تلاش داریم در سال ۱۴۰۰ تعداد شعب کارمانا را به ۴ شعبه برسانیم و با ایجاد یک شبکه واحد، خدمات یکپارچه‌ای به استارتاپ‌ها ارائه دهیم. مهم‌تر اینکه مطالعات راه‌اندازی شعب کارمانا در شهرستان‌ها هم در دست انجام است و به زودی کارمانا به شهر‌های دیگر کشور خواهد رفت.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.