به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پس از بروز ناآرامی دربرخی شهرهای ایران به بهانه درگذشت مهسا امینی، شماری از دشمنان نظام جمهوری اسلامی، مخالفان دین، سلطنت طلبان، منافقین و گروهکهای هوادار تجزیه ایران در لندن نیز فرصت را غنیمت شمردند و با حمله به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران و مرکز اسلامی انگلیس در لندن، نوع گفتار، کردار و فرهنگ خود را به خوبی به نمایش گذاردند.
در تظاهرات لندن آشوبگران به اقدامات مخرب خود اکتفا نکردند و با حمله به عزاداران مسلمان در راهپیمایی ۲۸ صفر و فحاشی به بانوان محجبه که از ملیتهای مختلف به ویژه عراقی و پاکستانی بودند، عمق کینه خود را نسبت به اسلام و مسلمانان اشکار کردند.
یک دختر جوان مسلمان در این باره گفت: حجاب برای من یک نماد است که با افتخار برگزیدم، چون اجرای فرمان خداست و رضایت خدا برایم مهم است.
وی افزود: افرادی که در اینجا به زنان با حجاب توهین کردند یا ناآگاهند یا به دین و خدا باور ندارند. به نظرم آنها حتی از آداب اجتماعی و تمدن هم بدورند.
پلیس انگلیس که معمولا در برابر حملات به مراکز ایرانی و اسلامی چشم پوشی میکند، پس از اینکه تظاهر کنندگان علیه پلیس دست به خشونت زدند و برخی از سنگها و بطریهایی را که به طرف سفارت ایران و مرکز اسلامی انگلیس پرتاب کردند به پلیس برخورد کرد واکنش نشان داد و تعدادی از آشوبگران را به اتهام حمله به پلیس دستگیر کردند و تصاویر شمار دیگری از انان را با درج شماره در رسانهها منتشر کردند و از عموم مردم خواستند انان را به پلیس معرفی کنند.
پلیس انگلیس پیش از این و در موارد مشابه، از جمله در جریان آشوبها و غارتهای سال ۲۰۱۱ در لندن و شماری از شهرهای انگلیس نیز با انتشار تصاویر افراد با رفتارهای ضد اجتماعی، از مردم میخواست تا آنان را شناسایی و معرفی کنند، پلیس همچنین با یورش به محل سکونت آشوبگران، آنان را در برابر دوربینهای تلویزیونی بازداشت میکرد تا برای اجرای عدالت، در دادگاههایی که تمام وقت و شبانه روزی فعالیت میکردند، مجازات شوند.
در سالهای گذشته در مناسبتهای ملی همچون برگزاری جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی، انتخابات ملی، عید نوروز یا مراسم بزرگداشت قربانیان زلزله بم و مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، مخالفان مردم ایران، با اقدامات خشونت آمیز، فحاشی و توهین به شعائر اسلامی، ایرانیان و دوستداران انقلاب اسلامی از ملیتهای مختلف را هدف رفتارهای ناشایست خود قرار میدادند و معمولا هم پلیس انگلیس چشمان خود را بر این اقدامات ضد اجتماعی میبست.
شماری از تحلیل گران در انگلیس معتقدند خشونتها و آشوبها آنهم زمانی که انگلیس در بغرنجترین شرایط اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم به سر میبرد به زیان اقتصاد این کشور است و مانع سفر گردشگران میشود و باید جلوی اینگونه اقدامات گرفته شود.