اگر ظروف استیل را جایگزین پلاستیکی کردید، مراقب باشید!

اقتصاد آنلاین شنبه 09 مهر 1401 - 22:13
همان طور که می دانید ابزار آشپزخانه و ظروف، در انواع و اقسام شکل ها و از جنس های متفاوتی ساخته می شوند. علاوه بر اهمیت دادن به سالم بودن مواد غذایی و کنترل شیوه پخت آن ها، باید نسبت به ویژگی های هر ظرف نیز آگاه بود. به گزارش اقتصاد آنلاین، هر ظرفی ویژگی های خودش را دارد که آن را برای کاری مناسب و برای کاری دیگر نا مناسب می کند. یکی از انواع ظروفی که در آشپزخانه ها یافت می شود، ظروف استیل است. البته رایج ترین ظرف استیل، کتری است اما این ظروف در شکل های متفاوتی تهیه می شوند و کاربری هایی مانند کاسه و قابلمه و تابه و غیره دارند. در این مقاله می خواهیم تمامی نکات مربوط با ظروف استیل را به شما معرفی کنیم تا با دانستن آن درصورت تمایل در جای مناسب از آن استفاده کنید. با ما همراه باشید.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.