به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، مالاوابیج مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی است که مربوط به استان گیلان است و طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مالاوابیج مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
سینه و ران مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
ادویه لیمو عمانی: ½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زرچوبه: به مقدار کافی
برای تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک خرد میکنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را میافزاییم.
در ادامه پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشه ای شوند، سپس از تابه خارج میکنیم و تکه ها مرغ را درون تابه میچینیم. حالا پودر دارچین و لیمو عمانی را روی تکه های گوشت مرغ میپاشیم و تفت میدهیم.
حالا به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامیادویه ها کاملا از بین رفته و تکه های گوشت مرغ به خوبی سرخ شوند. زمانی که گوشت مرغ کاملا طلایی شد، پیاز های تفت داده شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
در این مرحله رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۱ پیمانه آب به کاسه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
حالا سس را درون تابه ریخته و اجازه میدهیم گوشت مرغ به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که گوشت مرغ پخت، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.
توجه داشته باشید این نوع غذا به صورت کم آب و غلیظ سرو میشود. در نهایت مالاوابیج مرغ را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس به دلخواه با دانه های انار و گشنیز خرد شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو میکنیم.