(تصاویر) کشمش تیزابی

فرارو پنج شنبه 14 مهر 1401 - 23:25
شهرستان خرمدره به عنوان یکی از مراکز مهم تولید و برداشت انگور در کشور حدود ۳هزار هکتار زمین‌های زراعی این محصول را داراست. کشاورزان سالانه ۴۱ هزار تن انگور تولید می‌کنند که ۷۰ درصد از این محصول به صورت کشمش تیزآبی و آفتابی فرآوری می‌شود و مابقی نیز به صورت تازه‌خوری مورد استفاده قرار می‌گیرد. تیزاب روشی است که برای زودتر خشک کردن انگور و تبدیل آن به کشمش استفاده میشود. کشمش تیزابی جزو خشکبار‌های مهم ایران است و در دو نوع و رنگ‌های مختلفی طبقه بندی می‌شود. شهرستان خرمدره در ۹۰ کیلومتری مرکز استان زنجان قرار دارد و شغل بیشتر مردم این شهرستان کشاورزی و دامداری است.

عکاس: بهرام بیات

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.