روش خانگی دانه کردن و کنسرو کردن ذرت. به گزارش اقتصادآنلاین، برای کنسرو کردن ذرت به روش خانگی ابتدا آنها را دانه می کنیم و درون قابلمه می گذاریم و مقداری آب روی آن می ریزیم سپس یک قاشق شکر و نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود. سپس آبکشی و درون ظرف مورد نظر در فریزر نگهداری کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، برای کنسرو کردن ذرت به روش خانگی ابتدا آنها را دانه می کنیم و درون قابلمه می گذاریم و مقداری آب روی آن می ریزیم سپس یک قاشق شکر و نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود. سپس آبکشی و درون ظرف مورد نظر در فریزر نگهداری کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.