روش دانه کردن و کنسرو کردن ذرت + فیلم

اقتصاد آنلاین دوشنبه 18 مهر 1401 - 15:53
روش خانگی دانه کردن و کنسرو کردن ذرت. به گزارش اقتصادآنلاین، برای کنسرو کردن ذرت به روش خانگی ابتدا آنها را دانه می کنیم و درون قابلمه می گذاریم و مقداری آب روی آن می ریزیم سپس یک قاشق شکر و نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود. سپس آبکشی  و درون ظرف مورد نظر در فریزر نگهداری کنید.

به گزارش اقتصادآنلاین، برای کنسرو کردن ذرت به روش خانگی ابتدا آنها را دانه می کنیم و درون قابلمه می گذاریم و مقداری آب روی آن می ریزیم سپس یک قاشق شکر و نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود. سپس آبکشی  و درون ظرف مورد نظر در فریزر نگهداری کنید.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.