دره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگور

الف پنج شنبه 21 مهر 1401 - 16:05
هر سال از اواخر تابستان برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای «توسک» و «جوزان آغاز» می‌شود. هنوز هم کشاورزان این شهرستان از روش سنتی خشک کردن و تیزآب زدن انگور بر روی کاهگل و در فضای باز برای خشک کردن این محصول استفاده می‌کنند. عکاس پوریا پاکیزه
دره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگوردره «جوزان» / روش سنتی خشک کردن انگور

منبع خبر "الف" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.