مصرف هل به بهبود سلامت قلب، پیشگیری از بروز سرطان، مقابله با آسم، بهبود سلامت دهان و دندان و درمان سکسکه کمک شایانی میکند. به گزارش اقتصادآنلاین، هل از خانواده گیاهان زنجبیل است و غلافهای کوچک و سبزرنگی هستند که درون آن دانههای سیاهی وجود دارد. هم دانهها و هم غلاف دارای طعم تند و شیرین قوی و منحصربهفردی است. افراد ممکن است از دانهها و غلاف هل در غذاها، دسرها و غذاهای گوشتی، همچنین در نوشیدنیهایی مانند قهوه و چای استفاده کنند. در ادامه به خواص هل برای سلامتی بدن میپردازیم: بهبود سلامت قلب
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.