نویسنده حوض خون در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: من وقت زیادی صرف کردم تا افراد را پیدا کردم، چون اسم این اشخاص جایی ثبت نشده است و من با جستجوی میدانی به این افراد رسیدم.
وی گفت: کتاب حوض خون برای من سراسر تجربه بود. من از سال ۹۳ کار رصد رو شروع کردیم و تا اسفند سال ۹۹ که کتاب چاپ شد. من در آن زمان نمیدانستم چه جهادگران گمنامی در شهر ما هستند.
خانم میرعالی افزود: وقتی با آنها صحبت میکردم تمایل پیدا میکردند و با استقبال زیاد، دوستان خود را هم که در آن زمان با هم بودند.
نویسنده کتاب گفت: تمام خوزستان و اندیمشک درگیر جنگ بودند و افرادی که در این شهر ماندند درگیر جنگ شدند، ولی من، چون سالها دیر شروع کردم توانستم از این خانمها فقط با ۶۴ نفرمصاحبه بگیرم و دراین کتاب جمع آوری کنم.
خانم میرعالی افزود: این که زنان در دفاع مقدس همه تلاش خود را به کار گرفته اند تا از کشور خود دفاع کنند الگوی خوبی برای جوانان و نوجوانان است.
فاطمه سادات میر عالی متولد ۱۳۶۹ در خوزستان است. نویسنده کتاب حوض خون از ۲۲ سالگی وارد حوزه پژوهش شد و کارهای رصد و پژوهش را در استانهای خوزستان و اندیمشک آغاز کرد.
کتاب حوض خون، روایت زنان اندیمشک از رخت شوی خانهای در دوران دفاع مقدس است.
این کتاب خاطرات و روایت ۶۴ بانوی اندیمشکی درباره فعالیتشان در بخش رختشویی البسه رزمندگان دفاع مقدس را به تصویر میکشد.
کتاب حوض خون بعد از تفریظ مقام معظم رهبری برای ششمین بار تجدید چاپ شد.