روش های سرخ کردن بادمجان با روغن کم + فیلم

اقتصاد آنلاین چهارشنبه 27 مهر 1401 - 13:14
چند روش ساده برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم. به گزارش اقتصادآنلاین، یکی از راه های سرخ کردن بادمجان با روغن کم جوشاندن بادمجان هاست. برای اینکار بادمجان ها درون قابلمه آب جوش بگذارید و سپس بعد از یک ربع خارج کنید تا آب آن کاملا کشیده شود، حالا می توانید با روغن کمی بادمجان ها را سرخ کنید. از دیگر راه های سرخ کردن بادمجان با روغن کم نمک زدن و قرار دادن  آنها در آب سرد است که به جذب کمتر روغن کمک خواهد کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، یکی از راه های سرخ کردن بادمجان با روغن کم جوشاندن بادمجان هاست. برای اینکار بادمجان ها درون قابلمه آب جوش بگذارید و سپس بعد از یک ربع خارج کنید تا آب آن کاملا کشیده شود، حالا می توانید با روغن کمی بادمجان ها را سرخ کنید.

از دیگر راه های سرخ کردن بادمجان با روغن کم نمک زدن و قرار دادن  آنها در آب سرد است که به جذب کمتر روغن کمک خواهد کرد.

غلتاندن بادمجان ها در ماست نیز باعث می شود تا آنها را با روغن کمی بتوان سرخ کرد.

 

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.