با آموزش یک روش ساده و کاربردی برای نگهداری طولانی مدت نان همراه ما باشید. به گزارش اقتصادآنلاین، یادگیری روش های جلوگیری از کپک زدن نان بسیار ضروری است چرا که نان کپک زده قاتل خاموش است. بهتر است بدانید مصرف نان های کپک زده یکی از عوامل بروز سرطان است. کپک های نان ریشه دار هستند و در مغز نان شروع به رشد می کنند. بنابراین اگر نان ها روی هم دسته شده باشند و یکی از نان ها کپک بزند آلودگی به تمامی آنها نفود می کند و باید دور ریخته شوند.
به گزارش اقتصادآنلاین، یادگیری روش های جلوگیری از کپک زدن نان بسیار ضروری است چرا که نان کپک زده قاتل خاموش است.
بهتر است بدانید مصرف نان های کپک زده یکی از عوامل بروز سرطان است. کپک های نان ریشه دار هستند و در مغز نان شروع به رشد می کنند. بنابراین اگر نان ها روی هم دسته شده باشند و یکی از نان ها کپک بزند آلودگی به تمامی آنها نفود می کند و باید دور ریخته شوند.
یکی از روش های جلوگیری از کپک زدن نان قرار دادن یک چوب دارچین درون ظرف نگهداری نان است. با این ترفند ساده می توانید تا دو هفته نان را تازه نگه دارید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.