طرز تهیه ته دیگ آردی / ترد و مجلسی

اقتصاد آنلاین جمعه 29 مهر 1401 - 13:15
ویدیویی از طرز تهیه ته دیگ آردی را مشاهده می کنید. به گزارش اقتصادآنلاین، اگر به دنبال یک ته دیگ مجلسی و ترد هستید به شما ته دیگ آردی را پیشنهاد می کنیم. طرز تهیه ته دیگ آردی در ادامه آمده است. این ته دیگ را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. آرد گندم ۳قاشق غذاخوری سرپر

به گزارش اقتصادآنلاین، اگر به دنبال یک ته دیگ مجلسی و ترد هستید به شما ته دیگ آردی را پیشنهاد می کنیم. طرز تهیه ته دیگ آردی در ادامه آمده است. این ته دیگ را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

آرد گندم ۳قاشق غذاخوری سرپر

آب یک لیوان

نمک نوک قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ۳قاشق غذا خوری

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

ابتدا زعفران آسیاب شده را درون لیوان یخ بریزید و زمان بدهید تا کاملا یخ ها آب شود. آرد و آب را مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله نشود، سپس زعفران و نمک را اضافه کنید.

روغن را درون قابلمه بریزید و سپس مواد را اضافه کنید تا حباب بزند. برنج آب کش شده را اضافه کنید و خوب فشرده کنید. سپس روی شعله متوسط 45 دقیقه زمان دهید. ته دیگ آردی شما آماده است.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.