سیاهدانه، آنتی بیوتیک گیاهی

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 06:18


 

سیاهدانه، آنتی بیوتیک گیاهی

 

سیاهدانه گیاهی است با گل های آبی رنگ و دانه هایی سه گوش که بوی خیلی تندی دارد. این گیاه اگرچه بومی هنداست ولی در بسیاری مناطق دیگر نیز قابلیت رویش داشته و در تهیه انواع غذاها به عنوان ادویه کاربرد دارد.

 

سیاهدانه ارزش غذایی زیادی داشته و جوانه تهیه شده از آن نیز، ریزمغذی هایی بیش از خود دانه به بدن می رساند.

 

برای تهیه جوانه لازم است چند قاشق از دانه را همراه یک قاشق آب درون شیشه مربا ریخته و پس از بستن در ظرف با پارچه ای نخی، منتظر رویش جوانه ها شد.

 

تأمین درصد زیادی از ریزمغذی های مورد نیاز بدن از طریق جوانه سیاهدانه تأثیر به سزایی در تقویت سیستم ایمنی دارد.

 

اسیدهای چرب موجود در این ماده غذایی علاوه بر کمک به پیشگیری از بسیاری بیماری ها، احتمال ابتلای بدن را به عفونت ها کاهش داده و تأثیر زیادی در کنترل آسم دارد.

 

بهبود عملکرد غده پانکراس و پیشگیری از التهاب آن از دیگر خواص سیاه دانه است که البته این خواص به جوانه سیاهدانه نسبت داده شده است، ضمن اینکه در پیشگیری از بدخیم شدن سلول های آن نیز مؤثر بوده و احتمال سرطانی شدن این غده را کاهش می دهد.

 

کمک به حفظ سلامت کبد، کاهش فشار خون و تنظیم میزان کلسترول ال.دی.ال خون نیز از دیگر فواید جوانه سیاهدانه بوده که در نتیجه موجب حفظ سلامت قلب و عروق می شود.

 


منبع:روزنامه ایران

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.