
وسایل مورد نیاز :
ترب - هویج - چاقو - پوست كن - چاقوی كنگره ای
روش كار :
ترب را پوست كنده ، سپس آن را از طول ، نازك ورقه كنید.
ورقه های ترب را مانند شكل های مربوطه با چاقوی كنگره ای و معمولی برش دهید.
هویج را پوست كنده ، در سطح بالایی آن شیار حك كنید.
ورقه های ترب را دور هویج بپیچید.
دور ترب را با نخ ، محكم ببندید.
گل ها را در آب سرد بگذارید تا تازه و باز شوند.
منبع خبر "
بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.