استفاده از نمک در غذا

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:27


 

استفاده از نمک در غذا

 

سوپ و آبگوشت : در ابتداي پخت نمک بزنيد .


? گوشتها : درست اندکي قبل از برداشتن از روي حرارت نمک بزنيد .


? سبزيجات : سبزيجات را در آب نمک دار بپزيد .


? اگر ماهيتابه شما نچسب نيست ، قبل از استفاده ، به وسيله يک تکه کاغذ ، مقداري نمک به کف آن بماليد تا نچسب شود .

 

 

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.