هویج را قبل از پختن، خرد نکنید

پرشین‌وی دوشنبه 09 آبان 1401 - 08:56
هویج گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که در مطلب زیر به برخی از آن‌ها اشاره کرده ایم. نوشته هویج را قبل از پختن، خرد نکنید اولین بار در پزشکی. پدیدار شد.

هویج دارای ویتامین آ و بتاکارتن است که خواص زیادی برای پوست و مو ما دارد ، هویج برای سلامت مو و پوست  بسیار مفید است ، و سرشار از آنتی اکسیدان است ما در ادامه مطلب از پرشین وی قصد داریم  دانستنی هایی پیرامون خواص هویج را برایتان به اشتراک بگذاریم

خواص هویج

اگر هویج قبل از پخت، خرد نشود نسبت به این که قبل از پخت خرد شود، ۲۵ درصد بیشتر خاصیت
ضد سرطانی خواهد داشت.

طی تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه نیوکاسل، اگر هویج، قبل از پخت، خرد نشود، ۲۵ درصد بیشتر از زمانی که
قبل از پخت خرد شود، خاصیت ضد سرطانی خواهد داشت.

هویج علاوه براینکه حاوی مواد مغذی مختلفی شامل بتاکاروتن، فیبر و مقادیر زیادی ویتامین است، دارای یک ترکیب شیمیایی به
نام فالکارینول است که باعث کاهش خطر پیشرفت تومور در موش‌ها است و محققان طی این تحقیق مقدار فالکارینول موجود
در هویج‌هایی که قبل از پخت خرد شده و آن‌هایی را که قبل از پخت خرد نشده‌اند اندازه‌گیری کردند و
به این نتیجه رسیدند ، هویج‌‌هایی که به صورت کامل پخته شده‌اند حاوی مقدار بیشتری فالکارینول هستند.

خواص هویجخواص هویج

پختن هویج

همانطور که بسیاری از مواد غذایی به هنگام پخت برخی از خاصیت‌های خود را از دست می‌دهند، مقدار فالکارینول هویج
نیز به هنگام پخت کاهش می‌یابد.

به گفته یکی از متخصصان تغذیه، بهترین روش خوردن هویج، به صورت خام است چرا که در این حالت بیشترین
خاصیت را خواهد داشت.

بیشتر بدانید از خواص هویج

هویج باید حداقل هفته‌ای ۲بار مصرف شود. مردان بالای ۳۰ سال که تشکیل خانواده داده‌اند باید به خوردن هویج اهمیت زیادی بدهند.

برای تصفیه خون، هفته‌ای یک‌بار آب‌هویج بخورید.
برای بهبود کیفیت اسپرم، هویج خام مصرف کنید.
هویج هر نوع ناراحتی معده را تسکین می‌دهد.
برای کاهش میزان کلسترول خون، هر شب پس از شام یک لیوان آب‌هویج مصرف کنید.
برای برطرف‌کردن دوربینی و آب مروارید در مردان مؤثر است.
با تقویت سلامت قلب، بیماری‌های مربوط به قلب را دورنگه می‌دارد.

خواص هویجخواص هویج

به گفته متخصصان مصرف هویج، بیماری لثه را درمان می‌کند و مانع از بوی بددهان می‌شود.
به طور روزانه هویج خام که حاوی ویتامین C است، مصرف کنید.
مصرف روزی یک هویج، در پیشگیری از سرطان مفید است.
تقویت‌کننده سیستم ایمنی است.

برای کنترل انسولین، مبتلایان به دیابت، هویج خام بخورند.
برای تسکین ناراحتی روده‌ای و پیشگیری از یبوست هویج مصرف کنید.
پتاسیم موجود در هویج، میزان بالای سدیم مربوط به فشارخون را متعادل می‌کند

همشهری آنلاین / اقتصاد آنلاین

منبع خبر "پرشین‌وی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.