طرز تهیه ترشی موسیر

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:30


 

طرز تهیه ترشی موسیر

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر :

موسیر خشک   100 گرم
 سركه سفید  1 لیتر
 زردچوبه  یک قاشق چایخوری
 نمک  به اندازه دلخواه

 

روش آماده كردن موسیر تازه :

موسیر، دو گونه است؛ یك نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست كندن و ورقه‌ ورقه‌كردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یك بار، آب آن را عوض كنید تا كاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه "سیر ترشی"

 

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن كنید و بگذارید رطوبتش كاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست كردن ترشی می‌باشد.

 

روش آماده كردن موسیر خشك:

موسیر خشك را، درون آب سرد بریزید و بگذارید كاملاً خیس بخورد. یكی دو بار هم آب آن را عوض كنید و پس از آن كه موسیر كاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینك موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن كنید تا كمی خشك شود.

 

روش تهیه ترشی موسیر :

موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمك، یك قاشق چایخوری زردچوبه و سركه بیفزائید و درِ آن را كاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه ترشی موسیر : 

برای آماده كردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده كرد.

 

منبع : shooroshirin.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.