طرز تهیه ی پارمیگینای مرغ
این پارمیگینا مرغ برش های خرد شده خوشمزه مرغ است که با یک سس گوجه فرنگی و پنیر طلایی پوشانده شده است، آن را در خانه بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
شینسل مرغ | 6 عدد |
سس ماکارونی گوجه فرنگی | 1 شیشه |
ژامبون (اختیاری) | 6 برش |
پنیر پیتزا | 3 فنجان |
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. شنیتسل مرغ را روی سینی بگذارید و برش های ژامبون را روی آن بگذارید. با قاشق سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید. روی آن را پنیر پیتزا بریزید.
سینی را داخل فر قرار بدهید تا زمانی که سینه های مرغ بپزند و پنیرهای روی آن آب شوند. اگر می خواهید پنیرهای روی آن طلایی شوند. گریل رویی را روشن کنید تا پنیرها کمی سرخ شوند.
از پارمیگینا به عنوان یک شام سبک به همراه سالاد و چیپس استفاده کنید.
طرزپخت شنیسل روسی
برای تهیه ی شنیسل روسی از آرد سوخاری استفاده می کنید و به صورت سرخ کرده استفاده کنید.
سینه مرغ متصل به کتف | 2 عدد |
پنیر پیتزا ورقه ای | 4 عدد |
کره گیاهی | 25 گرم |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری و آرد زعفرانی | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس سینه ی مرغ را از وسط برش بزنید اما از هم جدا نکنید. باید به هم وصل باشند.
سینه ی مرغ را از وسط برش بزنید اما از هم جدا نکنید
روی آن نایلون قرار بدهید و با استیک کوب بکوبید.
سینه ی مرغ را با استیک کوب بکوبید
روی سطحی صاف قرار بدهید بین آن را 2 ورقه از پنیر و نصفی از کره و گشنیز را بریزید و لایه دیگر را روی آن قرار بدهید، نایلون را روی آن بگذارید و با استیک کوب کمی بکوبید.
بین مرغ ها را پنیر و کره و گشنیز خرد شده بریزید
آرد سوخاری را 2 برابر آرد زعفرانی را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را در آن بغلطانید. تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید و باز در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید. داخل تابه ای روغن فراوان بریزید و اجازه بدهید داغ شوند و با حرارت ملایم سرخ کنید.
این شنسیل روسی را می توانید با سس دلخواهتان سرو کنید.
• در مرحله ی دوم به جای آرد سوخاری می توانید از کورن فلکس پودر شده استفاده کنید و یا مقداری کورن فلکس پودر شده را با آرد سوخاری مخلوط کنید و سینه ی مرغ را در آن بزنید.
• برای سرخ کردن، حرارت را کم کنید تا مرغ شما مغز پخت شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته