به گزارش اقتصاد آنلاین، بعضی از افراد برای شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات، از نمک و مایع ظرف شویی استفاده می کنند چرا که می خواهند به خوبی آن را تمیز کنند. متاسفانه این روش برای تمیز کردن سبزیجات اصلا توصیه شده نیست. حالا چاره چیست؟ با ما همراه باشید.
این بدترین روش برای شستشوی سبزیجات است. واقعیت این است که استفاده از نمک و مایع ظرف شویی بی فایده است. قبل از هر چیزی بهتر است از سبزیجات سالمی که با آب سالم آبیاری شده باشند. به جای نمک و مایع ظرفشویی نیز می توانید از محلول ضدعفونی مخصوص سبزیجات و یا پودر پرکلرین استفاده کنید.
حتما نام حصبه یا تیفوئید را شنیده اید. این بیماری خطرناک یک بیماری باکتریال است که به شدت مسری است. عامل این بیماری، باکتری سالمونلاتیفی است. این باکتری معمولا با خوردن آب آلوده و یا ادرار انسان به بدن منتقل می شود. این باکتری با دفع از بدن خارج می شود اما چنانچه دست ها به خوبی ضدعفونی نشده باشد، فرد می تواند باکتری را به سایرین منتقل کند.
حصبه می تواند از طریق مصرف سبزجات و میوه ای که کاملا ضدعفونی نشده باشد به انسان سرایت کند. به هیچ وجه نباید این مساله را پیش پا افتاده در نظر بگیرید. بدانید که آبیاری شدن سبزیجات با آب آلوده یا فاضلاب و همین طور دفع نامطمئن فاضلاب، می تواند سبب ایجاد این بیماری شود.

تب طولانی مقاوم به درمان رایج ترین علامت بیماری حصبه است. علاوه بر آن احساس ناخوشی، تب، درد شکم و خواب آلودگی نیز از عوارض حصبه است. برای بچه ها و بیشتر افراد علایم گوارشی بسیار رایج است. یبوست و اسهال خفیف نیز می تواند از علایم حصبه باشد. با از دست دادن اشتها وزن بیمار نیز کاهش پیدا می کند.
حصبه تنها یکی از عوارض خوردن میوه نشسته است. برای اینکه دچار این بیماری و یا سایر بیماری های مشابه خلاص شوید بهتر است پیشگیری کنید. ساده ترین پیشگیری شستن میوه ها و سبزیجات و پس از ان شستشوی دست ها به بهترین شکل است.