یک کارشناس شیرینی پزی روش درست کردن دسر مارمالادی را آموزش داده است.
طرز تهیه دسر مارمالادی توسط یک کارشناس آشپزی و شیرینی پزی آموزش داده شده است. در تهیه این دسر از شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، شکلات سفید، خامه قنادی، وانیل، مربای مارمالاد و بیسکویت استفاده شده است.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.