راه‌اندازی دوباره «فرساشیمی» پس از هفت ماه/ مخالفت مدیرعامل پتروشیمی جم با قرارداد راه اندازی پروژه ABS/RUBBER با پتروپارس

اقتصاد آنلاین شنبه 14 آبان 1401 - 17:17
مدیرعامل پلیمر«پادجم» پیشنهاد ما را قبول نکرد و با شرکت «پتروپارس» که هیچ تجربه‌ای در صنعت پتروشیمی ندارد قرارداد منعقد کرده و به‌ هیچ عنوان مورد تأیید من نیست. به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین؛مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی جم با حضور ۹۱.۶۲ درصد سهامداران، با حضور مدیرعامل هلدینگ «صبا انرژی» و مدیرعامل پتروشیمی «جم» و نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی برگزار شد. در پایان این مجمع سود سالیانه این شرکت 10 هزار و 800 میلیارد تومان اعلام شد. عبدالرحیم قنبریان، مدیرعامل پتروشیمی «جم» در گفت‌وگو با اقتصاد آنلاین با اشاره به برنامه‌های آینده این شرکت می‌گوید:«اتمام پروژه‌های در دست اجرا  مهم‌ترین برنامه‌ی پتروشیمی «جم» است. توسعه‌ و افتتاح پلیمر «پادجم» اولویت برنامه‌های شرکت است. «پادجم» همانند استخوان لای زخم شده، باید به آن سامان بدهیم.» قنبریان درباره‌ی قرارداد راه‎‌اندازی «پادجم» با شرکت «پتروپارس» می‌گوید:«در ارتباط با راه‌اندازی معتقدم که این اقدام باید توسط خود همکارانمان در شرکت منظور انجام شود. بحث آموزش نیاز است و من اعلام کردم که آموزش گروه با «جم» است. گروهی را در نظر گرفتیم از شرکت‌های صاحب تجربه در حوزه‌ی ABS  و RUBBER  و که از آنها دعوت کنیم تا با تشکیل تیم‌های راه‌اندازی، واحدها را راه‌اندزی کنند. اما مدیرعامل توسعه‌ی پلیمر«پادجم» پیشنهاد ما را قبول نکرد و با شرکت «پتروپارس» که هیچ تجربه‌ای در صنعت پتروشیمی ندارد قرارداد منعقد کرده و به‌هیچ عنوان مورد تأیید من نیست.»

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین؛مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی جم با حضور ۹۱.۶۲ درصد سهامداران، با حضور مدیرعامل هلدینگ «صبا انرژی» و مدیرعامل پتروشیمی «جم» و نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی برگزار شد. در پایان این مجمع سود سالیانه این شرکت 10 هزار و 800 میلیارد تومان اعلام شد. عبدالرحیم قنبریان، مدیرعامل پتروشیمی «جم» در گفت‌وگو با اقتصاد آنلاین با اشاره به برنامه‌های آینده این شرکت می‌گوید:«اتمام پروژه‌های در دست اجرا  مهم‌ترین برنامه‌ی پتروشیمی «جم» است. توسعه‌ و افتتاح پلیمر «پادجم» اولویت برنامه‌های شرکت است. «پادجم» همانند استخوان لای زخم شده، باید به آن سامان بدهیم.»

قنبریان درباره‌ی قرارداد راه‎‌اندازی «پادجم» با شرکت «پتروپارس» می‌گوید:«در ارتباط با راه‌اندازی معتقدم که این اقدام باید توسط خود همکارانمان در شرکت منظور انجام شود. بحث آموزش نیاز است و من اعلام کردم که آموزش گروه با «جم» است. گروهی را در نظر گرفتیم از شرکت‌های صاحب تجربه در حوزه‌ی ABS  و RUBBER  و که از آنها دعوت کنیم تا با تشکیل تیم‌های راه‌اندازی، واحدها را راه‌اندزی کنند. اما مدیرعامل توسعه‌ی پلیمر«پادجم» پیشنهاد ما را قبول نکرد و با شرکت «پتروپارس» که هیچ تجربه‌ای در صنعت پتروشیمی ندارد قرارداد منعقد کرده و به‌هیچ عنوان مورد تأیید من نیست.»

او با اشاره به پروژه‌های درون مجتمعی به منظور افزایش ظرفیت الفین یادآور می‌شود:«جایگزین کردن و رفع مشکل کول باکس داریم. افزایش ظرفیت اچ دی در دست اجرا داریم. تولید پروپیلن از اتیلن داریم. بهترین پروژه‌ای که شروع کردیم و امیدواریم در وقت مناسب تمام شود PDH.PP است که زمین و لایسنس را انجام شده و در آستانه‌ی راه‌اندازی هستیم. در 1402 عملیات مهندسی و اجرایی و تأمین را شروع می‌کنیم.»

قنبریان از مصوبه‌ی 18میلیارد تومان درخصوص اجرای پروژه‌های در راستای مسولئیت اجتماعی خبر داد. او در این‌باره می‌گوید:« این 18 میلیارد تومان در شورای راهبردی و هماهنگ با سایر شرکت‌های پتروشیمی برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب در منطقه استفاده می‌شود.»

مدیرعامل پتروشیمی «جم» درباره‌ی راه‌اندازی دوباره «فرساشیمی» پس از هفت ماه می‌گوید:«به‌دلیل اینکه این بخش توجیح اقتصادی نداشت، از سرویس خارج شد. انی موضوع را از دو جنبه پیگیری کردیم. نخست بحث  سرویس بخش و مسئله دیگر تخفیف خوراک بود.خوشبختانه «فرساشیمی» پس از هفت ماه وارد سرویس شده و شروع به دریافت اتیلن کرده است. تلاش می‌کنیم تخفیف خوراک برای «فرساشیمی» اعمال کنیم.»

نام پتروشیمی «مهر» در لیست بدهکاران پتروشیمی «جم» قرار دارد. قنبریان درباره‌ی طلب این شرکت عنوان می‌کند:« طلب شرکت ۸۷۰ میلیون دلار بابت فروش خوراک است. تمامی اقدامات لازم را انجام داده‌ایم. پرونده را به داوری ارجاع داده‌ایم. در موضوع داوری با یک تناقض از سوی قو قضاییه مواجه شده‌ایم. حکم 43 میلیون یورویی به نفع پتروشیمی «جم» در داوری صادر شده در این رای پتروشیمی «جم» بخش خصوصی محسوب می‌شود اما قوه قضاییه، رأی داوری را ابطال کرده است. آنها به استناد اینکه پتروشیمی «جم» دولتی است این کار را انجام داده‌اند. درحال حاضر پیگیر این مسئله هستیم.»

مدیرعامل پتروشیمی «جم» در پایان با اشاره به کاهش 50 درصد فروش محصولات به چین می‎‌گوید:« مشتریان جدیدی در بازارهای ترکیه، اروپا، آسیای میانه و قفقاز برای محصولات شرکت داریم به همین دلیل شاهد کاهش فروش محصولات به چین بوده‌ایم.»

 

 

 

 

 

 

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.