طرز تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:52


در آخر، ماهی سالمون سوخاری را با پونه کوهی تازه و خلال پوست لیمو چاشنی اش بزنید


مواد لازم برای تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی :

* سیب زمینی ۴۰۰ گرم
 کدوی بزرگ  ۲ عدد
 پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۶ حبه
روغن زیتون به مقدار لازم
پونه کوهی خشک ۲ قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
زیتون کالاماتا یک سوم فنجان
فیله سالمون چهار عدد (هر کدام ۱۲۰ گرمی)
پونه کوهی تازه یک چهارم فنجان
خلال پوست لیموترش یک عدد


* سیب زمینی (پوست آن را بگیرید و به قطعات ۲٫۵سانتیمتری ببرید)


طرز تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی:
مایکرویو را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص مایکرویو چیده و به اضافه دو قاشق غذاخوری آب داخل مایکرویو بگذارید. حرارت بالا را انتخاب کرده و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد از درآوردن سیب زمینی ها آن ها را آبکشی کنید.

سیب زمینی ها، کدو، پیاز و سیر را داخل ظرف مخصوص مایکرویو چیده و کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید و در آخر پونه کوهی خشک شده را روی آن بپاشید. حالا برای ۱۵ دقیقه آن ها را سرخ کنید.

سبزیجات را از داخل مایکرویو درآورده و گوجه ها و زیتون را روی سینی پخت قرار بدهید. سالمون را روی سبزیجات چیده و با فلفل سیاه چاشنی بزنید. حالا این سینی را به مایکرویو برگردانده و برای ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که سالمون ها بپزند سرخ کنید. در آخر سینی را از مایکرویو درآورده و با پونه کوهی تازه و خلال پوست لیمو چاشنی اش بزنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.