طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
| روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
| پیاز قرمز خرد شده | یک فنجان |
| سیر خرد شده | 5 حبه خرد شده |
| فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده | یک عدد |
| پاپریکای دودی | یک قاشق غذا خوری |
| گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
| برنج | 4 فنجان |
| جعفری خرد شده | سه چهارم فنجان |
| پوست لیموی رنده شده | برای زمان سرو |
| نخود فرنگی پخته | یک فنجان |
| سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
| میگوی تمیز شده | 500 گرم |
| برنج قهوه ایی | 2 فنجان |
| نمک و فلفل | به مقدار لازم |
| آبلیموی تازه | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید.
این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.
منبع : nikoo.com