تأثیرات شگرف آب آلبالو بر تقویت حافظه

اقتصاد آنلاین یکشنبه 15 آبان 1401 - 06:44
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که نوشیدن آب آلبالو به تقویت حافظه کمک کرده و از زوال شناختی جلوگیری می‌کند. به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، آلبالوی ترش سرشار از پلی‌فنول‌هایی موسوم به فلاونوئید بوده و از طیف وسیعی از خصیصه‌های آنتی‌اکسیدانی برخوردار است. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، مطالعات اخیر پژوهشگران دانشگاه آمریکایی دلاوار در این‌باره نشان داد که آب آلبالوی ترش به دلیل برخورداری از این ترکیبات، فرآیند زوال شناختی (cognitive decline) را کند می‌کند.  

به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، آلبالوی ترش سرشار از پلی‌فنول‌هایی موسوم به فلاونوئید بوده و از طیف وسیعی از خصیصه‌های آنتی‌اکسیدانی برخوردار است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، مطالعات اخیر پژوهشگران دانشگاه آمریکایی دلاوار در این‌باره نشان داد که آب آلبالوی ترش به دلیل برخورداری از این ترکیبات، فرآیند زوال شناختی (cognitive decline) را کند می‌کند.  

شیو چینگ چای استادیار تغذیه و سلامت رفتاری و مولف ارشد این پژوهش می‌گوید: «عملکرد شناختی عامل کلیدی تعیین کننده استقلال و کیفیت زندگی بین افراد مسن است. این فواید بالقوه آلبالوهای ترش می‌تواند به ترکیبات زیست فعال موجود در آن‌ها از جمله پلی‌فنول‌ها، آنتوسیانین‌ها و ملانین مربوط باشد. این خواص همچنین ممکن است به خاصیت این آلبالوها در کاهش فشار خون مرتبط باشد، زیرا فشار خون می‌تواند بر جریان خون وارده به مغز اثر بگذارد.»

 

منبع: ایرنا

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.