روش درست کردن مشته بادمجان آموزش داده شده است.
مشته بادمجان غذای محلی استان فارس است که در تهیه آن از گوشت چرخ کرده، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، آرد سوخاری، رب گوجه فرنگی و ادویه استفاده شده است. روش طبخ آن را در ویدئوی زیر مشاهده میکنید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.