غذا‌هایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

شمال نیوز سه شنبه 17 آبان 1401 - 05:57
درد و خارش گلو، سرفه خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علائم رایجی‌ هستند که معمولا هنگام سرماخوردگی آن‌ها را تجربه می‌کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود پیدا می کنند.

 

   

 

شمال نیوز : درمان کامل سرماخوردگی حدود ۵ روز طول می‌کشد، اما اگر رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا خواهیم بود.

 

شیرینی ها: مصرف زیاد قند سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند.

 

 غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.

 

 ترشیجات: سرکه و نمک موجود در ترشیجات التهاب گلو را افزایش می‌دهند.

 

 غذا‌های ترد: این غذا‌ها می‌توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند.

 

 آب نبات‌های بدون قند:به دلیل داشتن سوربیتل باعث ایجاد مشکلات گوارش می‌شود.

 

میوه‌های خانواده مرکبات: در صورت معده درد، باعث تحریک معده و حالت تهوع می‌شود.

 

غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.

 

 کربوهیدرات‌های ساده: باعث افزایش قند خون می‌شوند البته همه کربوهیدرات‌ها بد نیستند.

 

 غذا‌های تند: در صورت معده درد، هنگام بیماری به هیچ وجه غذا هایتان را تند نکنید.


منبع خبر "شمال نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.