طرز تهیه مربای بادمجان / حتما این مربای متفاوت را امتحان کنید

اقتصاد آنلاین سه شنبه 17 آبان 1401 - 20:43
آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای بادمجان را در ادامه بخوانید. به گزارش اقتصادآنلاین، مربای بادمجان یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که برای صبحانه تهیه می شود و بر خلاف آنچه تصور می شود بسیار خوش طعم است. 1کیلو بادمجان‌ریز

به گزارش اقتصادآنلاین، مربای بادمجان یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که برای صبحانه تهیه می شود و بر خلاف آنچه تصور می شود بسیار خوش طعم است.

موادلازم برای تهیه مربای بادمجان

1کیلو بادمجان‌ریز

1کیلو شکر 

1تا1ونیم لیوان آب

کمی زعفران

طرز تهیه مربای بادمجان

ابتدا بادمجان هارا پوست گرفته وچند ساعت درون آب میگذاریم تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آبکش کرده و دوبار جوشانده و صاف کنید تا کامل تلخی بادمجان گرفته شود.

سپس با آب بگذارید بپزید. وقتی پخت شکر را اضافه کنید تا قوام بیاید. درآخرهم برای خوشرنگ شدن کمی زعفران اضافه کنید.

 اگر میخواهید مربای بادمجان را مدت زمان طولانی نگهدارین بهتر است درون فریزر بگذارید تا کپک نزند.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.