افزایش کیفیت نان از طریق نظارت‌های تخصصی بر خبازی‌ها

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 18 آبان 1401 - 16:50
استاندار سمنان بر افزایش کیفیت نان از طریق نظارت‌های تخصصی بر خبازی‌های این استان تاکید کرد و گفت: نظارت و بازرسی های تخصصی بر فعالیت نانوایی های سطح استان ادامه داشته و نهایتا باید منجر به افزایش کیفیت نان در سطح استان شود.

سید محمدرضا هاشمی، استاندار سمنان ۱۸ آبان ۱۴۰۱ درجلسه کارگروه استانی رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان استان اظهار کرد: خبازی‌ها به صورت مستقیم روزانه با مردم ارتباط دارند که نیاز است‌ کیفیت و کمیت‌ نان در سطح استان مورد نظارت و بازرسی‌های تخصصی مستمر قرار داشته‌ باشد.

وی افزود: بازرسی‌ها با استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج در راستای افزایش نظارت‌ها بر فعالیت خبازی‌های استان ادامه داشته باشد.

هاشمی اضافه کرد: فعالیت کارخانه‌های تولید آرد در سطح استان تحت نظارت قرار خواهد گرفت و واحدهای تولیدی که در راستای‌افزایش کیفیت آرد تلاش کرده و اقدامات مطلوب را در دستور کار قرار دادند، تقدیر می شوند.

وی ضمن بیان اینکه ضرورت دارد ساعات پخت و فعالیت نانوایی‌ها در سطح شهر و روستاهای استان بر اساس نیاز مردم و موقعیت منطقه تعیین و اطلاع رسانی شود، خاطر نشان کرد: نظارت‌ها بر فعالیت خبازی ها در سطح استان به صورت تخصصی و طی یک جدول زمانی مدون و برنامه ریزی شده در مناطق مختلف استان به صورت مستمر ادامه یابد.

استاندار سمنان ضمن تاکید بر نظارت و جلوگیری از توزیع احتمالی آرد خارج از شبکه در سطح استان، گفت: خبازی‌ها بدون هماهنگی و خارج از برنامه‌ تعیین شده قبلی، حق تعطیلی نداشته و در این حوزه در صورت بروز تخلف برخورد جدی صورت می‌گیرد.
انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.