در ادامه طرز تهیه سس قارچ به روش رستورانی را آموزش خواهید دید. به گزارش اقتصادآنلاین، سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه غذاهایی مثل استیک گوشت و مرغ، پاستا، همبرگر و … سرو می شود. در ادامه طرز تهیه سس قارچ به روش رستورانی را آموزش خواهید دید. قارچ 400 گرم
به گزارش اقتصادآنلاین، سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه غذاهایی مثل استیک گوشت، استیک مرغ و … سرو می شود. در ادامه طرز تهیه سس قارچ به روش رستورانی را آموزش خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ رستورانی
قارچ 400 گرم
کره 20 گرم
شیر به مقدار لازم
خامه یک سوم یک بسته
یک عدد پیاز
فلفل سفید
نمک
سویا سس
روش تهیه سس قارچ به روش رستورانی
قارچ را خرد کنید. بگذارید تا تمام آب قارچ تبخیر شود. سپس کره و پیاز را اضافه کنید و بگذارید پیاز نرم شود. فلفل سفید و خامه را اضافه کنید و بگذارید حدود دو دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس شیر را اضافه کنید و می توانید درصورت نیاز آرد اضافه کنید. یک الی دو دقیقه بپزد و به صورت مداوم هم بزنید. یک قاشق سویا سس اضافه کنید و پس از یک دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.