دکتر"علی زینیوند" امروز نهم بهمنماه در دیدار با رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: پذیرش دانشجو در دانشگاهها به دو بخش جمعیتی و خودآگاهی اجتماعی بستگی دارد.
وی با بیان اینکه رشتههایی که بازار کار ندارند دیگر متقاضی ندارد، اظهار کرد: توسعه و گسترش بی حد دانشگاهها در دوره ریاست جمهوری دکتر احمدینژاد به حیثیت علم آسیب رساند و خساراتی به منابع ملی نیز وارد کرد و آشفتگی در حوزه آموزش عالی در آن دوره ایجاد شد.
استاندار کرمان از آسیبهای نظام آموزش عالی سخن به میان آورد و تصریح کرد: یکی از آسیبها بومی گزینی است بهطوری که برخی از مناطق را طبقاتی کرده و همه دسترسی به دانشگاههای خوب را ندارند.
وی آینده دانشگاههای علمی کاربردی، فرهنگیان و فنی و حرفهای را خوب ارزیابی کرد و افزود: این دانشگاهها میتوانند روند توسعه کشور را تحت تاثیر قرار بدهند.
زینیوند با تشریح ظرفیتهای استان کرمان بیان کرد: در استان کرمان ظرفیتهای فعالی مثل معدن و صنعت وجود دارد که به نظر میرسد دانشگاهها سعی کردهاند به آنها توجه کنند اما برخی از رشتهها مغفول مانده است.
وی درمورد سهم اشتغال استان کرمان گفت: سهم خدمات در اشتغال استان کرمان بسیار پایین است به طوری که سهم این بخش در اشتغال استان 17 درصد است لذا در حوزه خدمات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان میتواند به امر آموزشهای مهارتی به افراد فعالیت کند. همچنین در گردشگری به شدت ظرفیت داریم که بخش ناچیزی از آن به فعلیت رسیده است.
استاندار کرمان تاکید کرد: در حوزه خدمات به شدت بازار کار وجود دارد و ضمن آنکه مشاغل خرد و حانگی به دلیل حجم شغلی که در یک بازه زمانی کوتاهی ایجاد میکنند، نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
ویبا انتقاد از میزان بهرهوری کشاورزی عنوان کرد: در حوزه کشاورزی میزان مصرف آب، سرمایه و نیروی انسانی با ثروت و محصولی که تولید میشود هم حوانی ندارد که دانشگاه در این بحش میتوانید کار کند.
انتهای پیام